money-spot-hourglassEste o metoda simpla pentru activarea norocului de a gasi noi surse de venit si pentru a ajuta la recuperarea datoriilor vechi. Metoda da rezultate rapide in general, se bazeaza pe energia ta personala si nu are legatura cu echilibrarea energetica feng shui a spatiului tau. Vei primi un raport scris care contine coltul norocos din casa ta, exprimat ca si directie magnetica in grade; de asemenea, vei primi instructiuni legate de activarea acestui colt cu activatori specifici tie. Coltul tau norocos se afla pe acelasi unghi – aceeasi directie magnetica, in orice cladire vei locui sau lucra, dar el difera de la o persoana la alta si necesita activatori diferiti.

Atentie! Acest raport contine indicatii suficiente ca tu sa poti aplica metoda, dar nu include masuratori, deplasarea la spatiul  respectiv a unui consultant sau marcarea coltului pe planul cladirii tale. Acestea sunt servicii separate, optionale.

Pentru a comanda, trimite prin sectiunea Contact un e-mail care sa contina numele tau, numarul de telefon si data nasterii tale ( zi, luna, an). Raportul tau va fi gata in maxim 3 zile lucratoare. Plata se va face in avans, la sediul nostru sau prin transfer bancar.

Pret: 100 lei