articol scris de Diana Roman, expert international Ba Zi astrologie chineza si feng shui

Toata lumea stie ca exista 5 elemente mari si late, Foc, Pamant, Metal, Apa si Lemn. Si nimeni nu contesta acest lucru. Dar tu stiai ca harta oricarei persoane cuprinde 8 caractere, corelate cu cele 5 elemente? Si cum 8 nu se va imparti niciodata cu exactitate la 5, vesnic va exista un dezechilibru in harta personala. Da, intr-adevar viata este nedreapta, si uneori ne aduce si dezechilibre ale sanatatii.

Sursa foto: prin amabilitatea maestrului Benson Yeo, Destiny Empire

Daca ai mult metal si apa, vei avea probleme respiratorii si anxietate. Daca ai metal si mult foc, e posibil sa faci usor carii.

Daca ai pamant in exces, si pamantul este element nefavorabil pentru tine, va trebui sa iei cat mai multi antioxidanti, pentru a tine in frau procesele oxidative ce aduc imbatranire si afecteaza celulele. Daca mai ai in harta si un Dragon si un Caine, trebuie sa-ti verifici constant glicemia si pancreasul, pentru ca poti face diabet.

Daca ai putina apa si mult pamant, e util sa faci cat mai des controale ale aparatului urinar si genital. Apa in corpul uman reprezinta aparatul reproducator, rinichii si vezica urinara, iar pamant = nisip, pietre.

Daca lemnul este slab si ai mult metal, vei avea probleme cu vezica biliara si cu ficatul.

Daca lemnul din harta ta este insotit de multa apa si iti lipseste focul, vei albi devreme, iar daca lemnul este insotit de prea mult foc, vei avea probleme cu caderea parului.

Excesul de foc sta la baza obezitatii. Foc mult si apa putina poate insemna ca la un moment dat vei avea probleme cu inima sau cu circulatia sangelui, iar excesul de lemn poate aduce accidente vasculare, depresie si neadaptare la schimbarile din viata.

Partea frumoasa a astrologiei chineze este ca poti prevedea din timp ce dezechilibre ar putea surveni la un moment dat, si in jurul carei varste, iar apoi te poti ocupa sa intaresti cat mai bine functionarea organului vulnerabil, in asa fel incat dezechilibrele elementelor sa te afecteze cat mai putin.

Daca te pasioneaza astrologia chineza, medicina chineza si sanatatea, cursul de astrologie chineza organizat la Feng Shui Studio este pentru tine. Acest curs va trata aspecte generale si multe studii de caz amuzante, dar va avea un puternic accent pe latura sanatatii.

Cauta cele mai traznite probleme de sanatate fizica si mentala ale oamenilor si cele mai neobisnuite evenimente care au avut legatura cu sanatatea sau cu boala, afla datele de nastere ale protagonistilor si data producerii evenimentelor, si vino la cursul nostru ca sa intelegi ce s-a intamplat de fapt acolo!