acest curs face parte dintr-o serie de minicursuri organizate de Diana Roman la Feng Shui Studio, cursuri care sa te ajute in manifestarea dorintelor tale.

Sursa foto: woodgallery.ro

Qi Men Dun Jia sau arta strategiei razboiului este o disciplina din metaficica chineza cu aplicatii extrem de vaste, pentru analiza destinului, pentru predictii, pentru strategie si manifestare.

Atat partea constienta, cat si partea subconstienta a mintii unui om sunt in permanenta active si responsabile pentru a crea destinul  individual. De aceea, cea mai eficienta modalitate de a controla destinul este prin controlul mintii. Facand asta, individul poate avea mult mai mult control asupra propriei vieti.

Subconstientul uman vibreaza pe mai multe frecvente, iar acestea sunt in legatura cu gardianul destinului personal. Fiecare persoana are un Gardian al destinului diferit, in functie de ziua si ora nasterii.

Fiecare gardian are anumite atribute si puteri, precum si un palat. Accesand gardianul si cunoscand palatul sau, ii putem da o comanda pentru a ne indeplini nevoi si dorinte.

Te incurajam sa participi la acest curs practic, ce va avea loc Vineri 2 septembrie , intre orele 17 si 18.30

Pret: 180 lei, participarea presupune rezervarea prealabila a locului, la telefon.