organizat de Diana Roman, expert feng shui si specialist Ba Zi- astrologie chineza, trainer/formator

De Sfantul Valentin nu te poti gandi decat la iubire! Feng Shui Studio te invita la un NOU curs de initiere in feng shui si Ba Zi – coloanele destinului, conceput special pentru TINE, ca TU sa poti afla niste metode feng shui concrete prin care sa-ti activezi norocul in dragoste.

  

Data: 12 feb 2017, orele 10:00

Locatia: Feng Shui Studio, str. Prof.Ion Bogdan nr. 18 ap 8 parter ( zona Dorobanti, ASE)

Program: initiere in feng shui, definitii, principii fundamentale feng shui, scoala formei pentru interiorul si  exteriorul casei, introducere in scoala stelelor zburatoare, stele anuale 2017 pentru iubire si sex, stele zburatoare anuale 2017 pentru armonie umana si relatii de lunga durata, cum sa eviti stelele singuratatii si certurilor, de ce nu ai o relatie de cuplu  frumoasa, din perspectiva feng shui, casa intemnitata, casa cu norocul inversat, notiuni introductive de Ba Zi-astrologie chineza, stele simbolice: floarea de piersic-floarea iubirii,  steaua nobilului, steaua artelor si singuratatii. Predarea se va face pe baza invataturilor Marelui Maestru feng shui Raymond Lo.

In cadrul cursului vei participa la o tombola care va avea drept premiu un minikit cu amulete pentru iubire ( 1 premiu) si iti vei putea achizitiona de la minibazarul nostru remediile feng shui personale sau pentru casa necesare in anul 2017, Anul Cocosului.

Inscrierile sa fac intre 5 si 10 feb, tel. 0769649188, nu se accepta inscrieri de ultima ora, cursul se va tine cu minim 6 participanti. Investitie: 88 lei.

In cadrul cursului vei putea sa te programezi pentru consultanta feng shui a locuintei tale sau pentru  analiza Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului.