ACUM a venit momentul ca TU sa-ti iei destinul in maini.
Special conceput pentru TINE , acest curs te va ajuta sa pui in favoarea ta puternicele energii ale Pamantului, manifestate prin feng shui. Cunoasterea lor iti va da puterea sa imbunatatesti toate aspectele vietii tale, indiferent daca este vorba de relatii, sanatate sau prosperitate. Vei invata o noua meserie, tinuta secreta secole intregi de imparatii Chinei.
 
Cursul intensiv de feng shui se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor care detin deja cunostinte de feng shui, dar doresc aprofundarea lor.
Cursul este organizat de Diana Roman, expert feng shui rezidential/business si specialist Ba Zi, membru asociat al IFSA ( Asociatia Internationala de Feng Shui, Singapore).
Predarea se face pe baza metodelor feng shui ale Marelui Maestru chinez Raymond Lo.
 
De asemenea, vor fi incluse elemente de Ba Zi cu aplicatie in feng shui, metoda Maestrului Benson Yeo.
 
Vor exista studii de caz practice si deplasari pe teren.
Program: cursul se va desfasura pe parcursul a doua weekend-uri,
* 6-10 septembrie, in intervalul orar urmator:
miercuri 6, joi 7, vineri 8 septembrie- orele 16-20
sambata 9, duminica 10 septembrie – orele 11-16
* 17 septembrie, duminica orele 11-13 – examen si acordare diplome
Locatia: Feng Shui Studio, Bucuresti, zona ultracentrala Dorobanti – Romana.
 
Programa curs:
https://fengshui-studio.ro/teme-cursuri-feng-shui-si-ba-zi-cei-patru-stalpi-ai-destinului/
 
In urma absolvirii, cursantii vor primi diploma si putea desfasura activitatea de audit feng shui pentru spatii comerciale sau de locuinte.
De asemenea, in cadrul serilor deschise lunare organizate de Diana Roman la Feng Shui Studio, cursantii vor putea veni cu studiile lor de caz, pentru indrumare ulterioara.
 
Inscrieri:
https://fengshui-studio.ro/contact/
Tel: 0769 649188, e-mail: office@fengshui-studio.ro
Investitie: 480 euro, se achita inainte de inceperea cursului. Inscrierile se incheie pe 4 septembrie.Nu se accepta plata in ziua cursului. Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag.
 
Cursul este dinamic si amuzant. Materialul predat va fi aprofundat prin studii de caz pe teren, la locuinta sau biroul unuia dintre cursant, prin tragere la sorti.
 
Sunt incluse gustari, racoritoare, apa, ceai si cafea.
 
GRATIS: busola, harta Ba Gua, manual, amuleta feng shui norocoasa si participare la o ceremonie spirituala de purificare si de investire .