ConstantaIn perioada 7-9 iunie va avea loc la Constanta festivalul ” Body, mind and spirit”. In cadrul festivalului vei putea participa la workshop-ul feng shui ” Cladire si destin, prosperitate si noroc” Workshop-ul este sustinut de Diana Roman, specialist feng shui rezidential/business.Vor fi prezentate si alte cursuri pe teme feng shui care vor avea loc la Constanta. In cazul in care doresti sa te specializezi ca si consultant sau maestru feng shui, te poti inscrie la un curs.

In aceasta perioada poti programa o consultatie feng shui a spatiului tau, fie ca este vorba despre locuinta: apartament, casa la curte, vila, fie ca este vorba despre consultanta pentru un spatiu comercial: birou, magazin, pensiune, hotel.

Consultanta feng shui consta in intocmirea unui audit pentru spatiul respectiv, avand ca scop determinarea sectoarelor benefice si prospere din spatiul respectiv, precum si gasirea sectoarelor nefavorabile, aducatoare de greutati, piedici si nesansa. Sectoarele favorabile se activeaza prin elemente feng shui specifice, iar sectoarele nefavorabile se remediaza prin remedii feng shui traditionale. Exista situatii in care se pot folosi si remedii feng shui simbolice.

Raportul feng shui contine si piese desenate – harta energetica feng shui ba gua sau pa kua.

Diana Roman este un consultant feng shui cu experienta care are rezultate remarcabile in domeniu.Biroul ei de consultanta, Feng Shui Studio, se afla la Bucuresti intr-o zona ultracentrala. Diana ofera insa consultatii pe teme de feng shui in toate localitatile: Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Iasi, Bacau, Focsani, Suceava, Botosani, Bistrita Nasaud, Cluj, Targu Mures, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baile Herculane, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Bucuresti, Snagov, Corbeanca, Pipera, Voluntari etc

Daca esti din Constanta si doresti o consultanta feng shui pentru imbunatatirea aspectelor vietii tale, fa-ti o programare din timp pentru a te putea incadra in intervalul 7-9 iunie. Este necesar sa ai o schita la scara a casei si sa cunosti data de constructie a imobilului.

Programari: tel 0723 635235, 0766 539203, e-mail office@fengshui-studio.ro