Poze feb2013 195Daca doresti sa urmezi un curs feng shui pentru incepatori sau vrei sa te inscrii la cursuri feng shui avansate, te asteptam cu drag la Feng Shui Studio.

Vei urma un curs de calitate, structurat pe trei module cu durata de 9 zile. Vei parcurge informatiile feng shui de la simplu la complex, beneficiind de multe studii de caz si exemple practice pe teren. Dupa absolvirea partii teoretice, vei avea la dispozitie doua intalniri private pentru clarificarea intrebarilor legate de proiectele tale personale. Intre cele trei module va exista o pauza de una-doua saptamani, pentru asimilarea teoriei si pentru exersarea practica pe locuinta ta proprie si pe inca un spatiu comercial.Ulterior, vei avea acces gratuit la un grup de feng shui avansat, care are intalniri lunare live unde poti afla noutati si poti primi indrumare in practica ta.

DSCF3230Cursul va fi sustinut de specialist feng shui international Diana Roman, instructor acreditat CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).

diana romanDiana Roman a absolvit Institutul de Constructii Bucuresti, a studiat atat in tara cat si in strainatate stiinta milenara feng shui cu maestri feng shui reputati din Occident si Orient, in prezent predand cursantilor Scoala Stelelor Zburatoare, dupa metodele avansate feng shui ale Marelui Maestru Raymond Lo din Hong Kong.

Cursantii interesati sa urmeze o cariera in domeniul feng shui vor primi asistenta pentru legalizarea activitatii lor profesionale in Romania.Cei care ulterior vor dori sa  obtina un atestat international de Maestru Feng Shui de la Asociatia Internationala de Feng Shui vor primi indicatii legate de cerintele de vechime si experienta in domeniu.

Cursul se va desfasura cu un numar redus de cursanti ( maxim opt cursanti ), in asa fel incat fiecare participant la cursurile de feng shui sa poata beneficia de atentie maxima din partea organizatorului.

Conditii inscriere: in ordinea solicitarilor, confirmarea locului la curs se face in urma platii  primei transe.

Unde se tine cursul si cat costa?                                                                                                  Locatia – Biroul de consultanta Feng Shui Studio din Bucuresti, str. Profesor Ion Bogdan nr. 18 ap.8 sector 1 Bucuresti zona Dorobanti – ASE – British Council .
Pretul este per modul: 208 euro modul 1 incepatori, durata 3 zile; 208 euro modul 2 avansati durata 3 zile, 108 euro modul 3 +examen diploma ( 488 euro daca se achita de la inceput toate cele trei module). Taxa de curs include: manual feng shui, busola, harta ba gua, transport pentru practica pe teren, ceai, cafea, masa pranz, gustari. Program desfasurare cursuri: in weekend, vineri intre orele 18-21; sambata intre orele 10-17; duminica intre orele 10-16.

Programa curs:

http://fengshui-studio.ro/curs-feng-shui-profesional-nivel-avansat/

Inscrieri: la e-mail office@fengshui-studio.ro sau tel. 0723 635235, 0766 539203.