Poze feb2013 195Articol scris de Diana Roman, consultant feng shui Bucuresti Romania

La ce te poate ajuta numarul Kua in feng shui?  -la aflarea trigramei personale, la evaluarea influentei pe care o are o anumita configuratie de stele zburatoare asupra norocului tau , de ce o persoana este mai mult sau mai putin afecatata de energiile feng shui dintr-un anumit sector al casei tale.

La ce nu te poate ajuta numarul Kua? – la determinarea sectoarelor prospere ale casei tale, la deteminarea energiilor aducatoare de armonie din casa ta, la aflarea modului favorabil de amplasare a mobilierului in casa, la echilibrarea feng shui a casei tale.

Afla ce numar kua ai:

http://fengshui-studio.ro/numar-kua/

Numarul Kua este legat de energia personala , nu de energia casei.Energia casei se determina printr-o evaluare feng shui, tinand cont de data de constructie a casei,de orientarea magnetica si de o analiza de stele zburatoare, pe cand un numar kua se determina in functie de data nasterii persoanei si de sex.

Ce faci daca ai citit carti feng shui despre acest numar Kua si vrei sa afli mai multe? te inscrii la un curs feng shui organizat de Feng Shui Studio. Cursurile feng shui sunt sustinute de Diana Roman, specialist feng shui rezidential/business. Metodele feng shui predate sunt metodele dupa care lucreaza Marele Maestru feng shui Raymond Lo din Hong Kong, unul dintre cei mai mari maestri feng shui din lume.

Program cursuri feng shui Bucuresti aici:

http://fengshui-studio.ro/category/cursuri/

Servicii feng shui:

http://fengshui-studio.ro/