Articol scris de Diana Roman, expert Ba Zi – astrologie chineza si feng shui

Acum cateva zile, actrita Mireille Darc a plecat in lumina, lasand in urma o celebra poveste de dragoste  cu seducatorul Alain Delon. Care este explicatia acestei povesti de iubire de o viata? Am realizat acest studiu de caz cu intenia de a omagia aceasta mare actrita si viata ei.

Sursa imaginii: http://www.praca-w-niemczech.info/imalmdrm-mireille-darc.html

Mireille Darc s-a nascut intr-o zi de Foc Yin ( Ding) pe Capra, luna de Sarpe si an de Pamant Yang pe Tigru. Harta ei este fierbinte si uscata, contine mult foc si pentru echilibrare are nevoie de ajutorul apei. Firea ei a fost calda, sensibila si emotionala, iar aspectul delicat precum flacara unei lumanari.

L-a intalnit pe Delon la varsta de 30 de ani, cand se afla in norocul Tigrului ( 23-33 ani).

Alain Delon este nascut toamna in luna Cainelui , intr-o zi de Pamant Yang- Stapanul Zilei Wu.

Harta lui Alain Delon este  rece si uda, avand multe elemente de apa. Pentru el, echilibrul emotional este adus de foc. Acest foc a fost adus de norocul Caprei si al Calului, intre 30 si 50 de ani. Aceasta este perioada cand a intalnit-o pe Mireille Darc, relatia lor a durat 15 ani si in coloanele destinului sau apare in mod clar Focul Yin care o reprezinta pe Mireille, ca si radacina ascunsa a Calului si a Caprei.

Asemenea hartii natale a multor artisti celebri, si in harta lui Mireille Darc elementul sinelui apare de mai multe ori, avand polaritate identica ( Foc Yin) sau polaritate opusa ( Foc Yang- Soare). Elementul puternic al sinelui aduce cariera legata de public, de oameni, aduce fani, admiratori, dar si competitori. Este un lucru bine cunoscut faptul ca in lumea artei si cinematografiei competitia este foarte puternica, dar ceea ce este mai putin placut este ca acest element al competitorilor aduce si infidelitate in viata personala.

Stapanul zilei lui Alain Delon, Pamantul Yang apare pe tulpina cereasca a anului nasterii lui Mireille Darc, asezat acolo de mana invizibila a destinului. Intre ea – Focul Yin din zi, si el – Pamantul Yang din an, exista o multime de competitori, alte elemente de foc. Intr-adevar, in viata lui au existat nenumarate iubiri, femei mai tinere sau mai mature regasite in harta lui Mireille Darc ca si Foc Yang sau Foc Yin-competitoarele sale.

O analiza atenta a celor doua harti poate oferi foarte multe explicatii ale faptului ca Mireille Darc a fost adevarata iubire a lui Alain Delon, dar principalul motiv al duratei lungi a acestei relatii a fost ca din perspectiva elementelor, fiecare dintre ei avea din plin ceea ce ii lipsea celuilalt. Transcriind asta  in limbaj al emotiilor , putem intelege foarte usor de ce s-au simtit foarte atrasi si de ce au ramas prieteni nedespartiti pana la adanci batraneti.

Metafizica chineza si stiinta Ba Zi a Celor patru coloane ale destinului te pot ajuta si pe tine sa intelegi ce este iubirea la prima vedere, cu cine esti si cu cine nu esti compatibil(a) pe durata lunga, si de ce la un moment dat o relatie se rupe sau ai o perioada lunga in care esti singur(a).

Vino sa studiezi alaturi de Diana Roman la Feng Shui Studio metafizica chineza: feng shui traditional si Ba Zi – coloanele destinului, astrologie chineza.

Urmatoarele cursuri:

Curs feng shui intensiv