chinese-new-year-snake-2013Conform calendarului chinezesc, anul nou incepe de obicei in luna februarie. 2013 este Anul Sarpelui de Apa. Chinezii serbeaza venirea anului nou prin petreceri, manifestatii pline de veselie, festivalul primaverii. Acestea se organizeaza cu ocazia anului nou lunar. Din contra, anul nou solar reprezinta data la care energiile din casele noastre se schimba, capatand noi valente in diferitele sectoare in care vor poposi pentru un alt an. Din punct de vedere feng shui, norocul cuiva in Anul Sarpelui depinde in primul rand de modul in care sunt utilizate incaperile unei case, si in al doilea rand de cat de corect au fost amplasate remediile pentru stele zburatoare anuale 2013, in corelatie cu stelele zburatoare natale ale casei.

Stelele zburatoare anuale le poti afla singur, dar pentru calculul si analiza stelelor zburatoare natale ale casei, permanente, ai nevoie sa urmezi un curs feng shui pentru studii feng shui de specialitate, sau de ajutorul unui consultant feng shui profesionist.

Poti gasi programul cursurilor aici : Cursuri feng shui

Te poti programa pentru consultanta feng shui de specialitate aici : Formular de contact

Poti gasi data de inceput a anului Sarpelui, cat si a celorlalti ani energetici la rubrica Horoscop Chinezesc: Anul Sarpelui