horoscopCe legatura exista intre Feng Shui si zodiacul chinezesc?
O legatura mult mai puternica decat ne-am putea imagina.Ambele se bazeaza pe interactiunea celor 5 elemente in destinul unei persoane.Aceste 5 elemente: foc, pamant, metal, apa, lemn au reprezentat un principiu conducator in cultura chineza de-a lungul a mai multe mii de ani.
Conform principiilor Feng Shui, crearea unui mediu armonios poate vindeca deopotriva trupul si sufletul. Drept urmare, numai atunci cand trupul si sufletul sunt in armonie cu mediul o persoana poate avea succes.
Principiile de baza in Feng Shui includ: cele 5 elemente, polaritatea Yin si Yang, directiile indicate de busola, mediul inconjurator.
Zodiacul chinezesc se bazeaza atat pe pozitia corpurilor ceresti, cat si pe interactiunea celor 5 elemente, pe polaritatea Yin Yang si pe alte elemente ezoterice.
Feng Shui urmareste sa utilizeze norocul pamantului pentru a imbunatati destinul oamenilor. Nu este vorba despre superstitie sau credinta. Este ceva foarte real si tocmai din acest motiv detinatorii de locuinte si de spatii comerciale apeleaza la experti Feng Shui care sa ii ajute sa creeze un mediu inconjurator din care sa se elimine energiile negative si sa intareasca chi-ul pozitiv.
Cei care au aplicat principiile Feng Shui s-au convins de utilitatea si de beneficiile sale.
Una din informatiile de baza care trebuie analizate la o expertiza Feng Shui este data nasterii, Aceasta va ajuta la calcularea numarului Kua , numar care furnizeaza o asociere cu cele opt directii ale spatiului.
Horoscopul chinezesc, numit si Cei patru stalpi ai destinului,  este consultat pentru a determina detalii legate de diversele culori, obiecte si materiale care vor fi incluse in designul camerelor pentru a obtine maximum de energie pozitiva. De asemenea se vor determina si directiile favorabile.
Principiile importante din Feng Shui si din zodiacul chinezesc pot fi uneori dificil de implementat in mod corect. Exista multi factori care trebuie luati in calcul si uneori acestia pot parea contradictorii. Cea mai buna abordare este sa apelati la un expert Feng Shui care intelege bine modul in care interactioneaza diferitele principii si ierarhia importantei acelor principii . Cereti acelei persoane sa va echilibreze spatiul. Dupa cateva luni veti decide singuri daca in viata dumneavoastra se simte mai multa energie pozitiva.