Articol scris de Diana Roman, expert feng shui si Ba Zi – cele patru coloane ale destinului.

Aventura sau blestem? Ce crezi ca este singuratatea?

Singuratatea este o stare emotionala. In timpurile moderne, oamenii lucreaza atat de mult incat uneori nu le mai ramane timp pentru a socializa. Daca te confrunti cu aceasta problema si suferi de singuratate, poti lucra la acest aspect printr-o gestionare mai buna a timpului si prin alegerea unor activitati care presupun socializare.

Din perspectiva astrologiei chineze Ba Zi, exista cateva calitati care pot face o persoana sa aiba un caracter singuratic, izolat si sa fie lipsita de prieteni.

Exista in harta personala Ba Zi asa numitele stele simbolice. Una dintre ele, considerata ca fiind negativa este steaua singuratatii. In functie de pozitia pe care o ocupa in harta coloanelor destinului, steaua singuratatii poate aduce o viata neasezata din cauza multor deplasari cu jobul, sau poate aduce dificultati in relatie daca se gaseste in Palatul Casatoriei. In acest ultim caz, steaua singuratatii atrage dificultati in gasirea unui partener potrivit, mariaje de scurta durata sau chiar vaduvie.

Foto: vevetravels.ro

Iata cum poti calcula daca ai steaua singuratatii in harta personala:

  • daca te-ai nascut intr-un an de Porc, Sobolan, Bivol, stelele singuratatii sunt Tigrul si Cainele.
  • daca te-ai nascut intr-un an de Tigru, Iepure sau Dragon , stelele singuratatii sunt Sarpele si Bivolul.
  • daca te-ai nascut intr-un an de Sarpe, Cal sau Capra , stelele singuratatii sunt Maimuta si Dragonul.
  • daca te-ai nascut intr-un an de Maimuta, Cocos sau Caine , stelele singuratatii sunt Porcul si Capra.

Cele mai nefericite situatii sunt cele in care stelele singuratatii apar in Palatul Casatoriei sau in Palatul Copiilor. Exista insa si situatii cand stelele singuratatii pot prevesti destinul maret al unei persoane ce va deveni un lider foarte carismatic. Acest lucru se intampla daca steaua singuratatii este si nobil sau daca harta coloanelor destinului mai prezinta stele academice si stele ale elementului puterii.

Oricum, daca esti influentat(a) de stele ale singuratatii, nu trebuie sa-ti pierzi speranta.

Avatajul este ca te poti bucura cu nerusinare de aventura singuratatii tale: de tot ceea ce iti face placere, fara sa trebuiasca sa dai socoteala cuiva. Nimeni nu va putea controla cat castigi si cum iti cheltuiesti banii, ce iti cumperi pentru sufletul tau sau ce faci cu timpul tau liber, cum te imbraci, la ce ora te culci sau cu cine iti petreci weekendurile.

Pe de alta parte, daca singuratatea iti provoaca emotii neplacute, suferinta si nefericire, trebuie sa stii ca exista metode feng shui care te pot ajuta.

De asemenea, exista metode de selectie a unei date si a unei ore norocoase, care sa poata sa iti atraga sustinerea necesara pentru gasirea unui partener.

Anul 2020 este un an dificil pentru socializare si intalniri, si probabil la fel va fi si 2021, asa ca daca doresti pentru imbunatatirea situatiei tale o consultatie personala, ma poti contacta la:

Contact

Diana Roman, consultant feng shui si Ba Zi.