garden conifere

Scoala Formei    Aceasta metoda implica imbunatatirea calitatii chi-ului in mediul care ne inconjoara prin optimizarea peisajului exterior si prin plasarea mobilierului si a diverselor obiecte respectand teoria celor patru animale celeste.

Scoala Busolei   Aceasta necesita determinarea orientariii cladirii si impartirea planului architectural in opt directii. Fiecare directie este asociata cu o anumite distributie a chi-ului si cu o anumita trigrama. Specialistul in Feng Shui va va indica activatorii  pe care este necesar sa ii amplasati in fiecare sector pentru potentarea aspectelor de interes major pentru dvs.  De asemenea, s-ar putea sa doriti sa aflati care sunt directiile dvs favorabile. Acestea va vor putea ajuta in multe feluri, de la a avea un somn excelent pe timpul noptii pana la a va situa in pozitia cea mai buna pentru a negocia un business.

Scoala stelelor zburatoare Este cel mai exact si complex sistem din Feng Shui, care analizeaza influenta timpului asupra unei cladiri.  Aceasta metoda  implica o citire cu exactitate mai mare a directiei de orientare a cladirii si determinarea perioadei careia ii apartine cladirea .  In functie de aceste informatii se  realizeaza harta stelelor zburatoare care apoi va fi interpretata de consultantul Feng Shui profesionist. Harta stelelor zburatoare poate fi asemanata cu o harta astrologica natala , in care un astrolog trebuie sa identifice planetele si stelele ce guverneaza prosperitatea, relatiile, bunastatea si altele. Analiza stelelor zburatoare indica probabilitatea ca anumite evenimente sa se petreaca in viata locatarilor acelui spatiu.