Actualizare remedii feng shui 2016

Ianuarie – Luna Bivolului – este ultima luna din Anul Caprei 2015 in care remediile feng shui din casa si biroul tau mai sunt cele corecte.

La inceputul lunii februarie vom intra in Anul Maimutei de Foc. Grila de stele zburatoare a anului 2015, avand in centru  steaua 3 a certurilor si conflictelor, va fi inlocuita de o noua grila. Steaua profund nefavorabila 5 de galben va pleca din Vest, de pe sectorul Cocosului, facand loc in acel sector unei alte energii, aducatoare de iubiri, interes pentru studiu si arta.                                                                            Cocosul, care a fost atat de incercat in 2015 prin accidente, ghinioane, boala, va fi eliberat de aceasta influenta nefericita, influenta care va migra insa in alt sector al casei si pe o alta zodie chinezeasca.

Steaua bolilor, care a marcat in 2015 zodiile Sarpe si Dragon aducandu-le boala, devitalizare, tristete, insomnie sau tendinta catre ingrasare, va migra in 2016 in centrul spatiilor noastre, devenind foarte puternica si afectand toti membrii familiei, precum si toate zodiile.

Desi Anul Maimutei va incepe in luna februarie 2016, influentele noului an se simt deja din decembrie 2015. De ce? pentru ca decembrie este luna Sobolanului, iar Sobolanul si Maimuta au o relatie speciala: ambele fac parte din triada de Apa- Maimuta, Sobolan, Dragon. In astrologia chineza numita Coloanele destinului sau Ba Zi se considera ca energiile unui nou an se manifesta inca din anul anterior, din luna care are o relatie cu animalul ( zodia) noului an, fenomen numit     ” advancement”, avansare sau anticipare.

Pentru a fi protejati la timp de steaua bolilor, de celelalte stele feng shui nefavorabile, precum si pentru a beneficia de energia prospera a stelelor feng shui norocoase, acum inainte de Sarbatori este momentul sa va programati consultatia feng shui de actualizare  a energiilor anuale.

Pentru programari         https://fengshui-studio.ro/contact/

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre energiile feng shui ale noului an, precum si previziuni si remedii personale pentru fiecare semn zodiacal chinezesc, sunteti invitati la cursul festiv Feng Shui in Anul Maimutei 2016, curs numit si Extravaganza Feng Shui ( aceasta denumire a fost introdusa de Lillian Too).

10 ianuarie 2016, duminica intre orele 9.30-17.30, la Feng Shui Studio – zona Dorobanti

https://fengshui-studio.ro/home/