luo pan on floor planAi aflat ca iti poti imbunatati viata prin feng shui? Ai citit cateva carti de feng shui, in speranta ca vei putea aplica singura remediile ?

Ai folosit cateva remedii, si pe termen scurt ai obtinut ceva rezultate  interesante ? Dar care nu au durat in timp ?

Ai putea scrie si tu o carte de feng shui ! De ce nu ? Chiar fara sa ai studii de specialitate si experienta. Ai putea chiar sa publici cartea, sa scoti bani cu ea.

Dar probabil ca nu vei putea sa faci un audit feng shui al unei case, sa determini cauzele pentru care locatarii nu se casatoresc, nu au copii, au probleme de sanatate, nu isi gasesc un job, sunt tradati de prieteni, au procese, probleme in afaceri, se confrunta cu vesnice obstacole si piedici.

Aceste probleme sunt remediabile, dar din pacate nu cu amulete si cu broaste. Evaluarea feng shui a sanselor pe care le poate oferi o cladire locatarilor sai este un proces care necesita multe cunostinte de specialitate si experienta indelungata. Nu exista retete feng shui general aplicabile oricarei case. Exista 144 de tipuri de case, fiecare avand propria distributie a energiilor si a sanselor de noroc.

Urmand un curs pentru consultanti feng shui, ai putea invata cum sa faci o evaluare feng shui si cum sa recomanzi remedii corecte, ajutand oamenii sa-si imbunatateasca viata.

Dar daca nu doresti sa inveti o astfel de meserie noua, programeaza pur si simplu o consultatie feng shui pentru casa ta cu Diana Roman, specialist feng shui de la Feng Shui Studio, si vei afla tot ce este necesar pentru maximizarea potentialului favorabil al casei tale. Acceseaza sectiunea Contact si trimite formularul, completat cu datele tale.