Astrologia chineza se mai numeste si Ba Zi sau Cele patru coloane ale destinului. Ea nu se bazeaza pe planete, ci pe cele cinci elemente , aceleasi cinci elemente din feng shui.
Cei patru stalpi ai destinului reprezinta un cod secret care va influenta viata noastra. Este el implacabil? Poate fi schimbat?Cum imi influenteaza el relatiile personale si norocul in casatorie? De ce sunt inca singura? De ce intalnesc doar barbati infideli sau casatoriti? Cand voi putea schimba aceasta situatie? Cum ma poate ajuta feng shui?
Acestea sunt intrebari la care vei afla raspunsul participand la cursul nostru.

Tema cursului:

-introducere in Ba Zi
-cele cinci elemente
-cele trei cicluri
-anotimpurile vietii
-pilonul zilei si Stapanul Zilei
-Palatul Casatoriei
-stelele singuratatii
-competitorii
-ciocnirile in Palatul Casatoriei
-stelele iubirii, Florile de piersic
-remedii si recomandari


Iti voi explica aceste notiuni cu mult drag si cu multa rabdare, asa cum mi-au fost explicate si mie de catre maestrii mei chinezi, Marele Maestru Raymond Lo din Hong Kong si Maestrul Benson Yeo din Singapore.
Aceasta cunoastere inalta face parte din metafizica chineza si te va ajuta sa iti intelegi, accepti si imbunatatesti destinul.Te astept cu multa placere la cursul introductiv de Ba Zi- coloanele destinului, unde vei avea ocazia sa intalnesti alte persoane cu preocupari asemanatoare.
Despre mine: ma numesc Diana Roman, de 10 ani sunt expert international feng shui si Coloanele destinului la Feng Shui Studio, acreditat ca si consultant international si sunt membru asociat al IFSA – International Feng Shui Association – Singapore. Ma simt foarte onorata de ocazia de a impartasi participantilor la cursurile mele aceste minunate cunostinte care pot schimba viata.


Pretul cursului este 280 lei, include apa, racoritoare, gustari si determinarea Stapanului Zilei si a Palatului Casatoriei din harta ta personala.
Inscrieri si alte detalii pe www.fengshui-studio.ro sau la telefon 0769649188., e-mail: office[at]fengshui-studio.ro.
Inscrierile se incheie vineri 5 octombrie ora 16.