Articol scris de Diana Roman, consultant Ba Zi astrologie chineza si feng shui

Te-ai obisnuit sa te raportezi la astrologia chineza in functie de anul nasterii? SPECIAL pentru tine am scris acest articol, pentru a te ajuta sa intelegi ca BaZi sau astrologia chineza inseamna cu mult mai mult decat anul nasterii.

Luna nasterii tale este si ea guvernata de un animal al zodiacului chinezesc, sau o ramura pamanteasca. De asemenea, exista un animal in ziua nasterii tale, un altul in ora nasterii tale , precum si un animal care guverneaza pilonul tau actual de noroc.

In imaginea de mai sus, putem vedea ca aceasta persoana este nascuta intr-un an de Maimuta ( sau, in limbaj popular, este Maimuta dupa zodiacul chinezesc). De asemenea, s-a nascut in luna Porcului, in ziua Tigrului si la ora Calului. Iar daca persoana respectiva are in prezent varsta de 43 de ani, se afla in pilonul de noroc al Dragonului. La 53 de ani va tranzita in pilonul Sarpelui.

Pilonul fiecarei luni incepe si se termina la date diferite fata de calendarul gregorian folosit in Europa. De exemplu,in luna noiembrie ne aflam in luna Porcului, dupa care va urma luna Sobolanului. Dar luna Sobolanului nu va incepe la 1 decembrie, ci pe 4 decembrie, conform calendarului chinezesc.

Si revenind la luna curenta, noiembrie 2021 luna Porcului, trebuie sa stim ca aceasta luna este speciala prin faptul ca Porcul are o relatie de afinitate cu Tigrul. De aceea, prin atractia sau combinarea celor doua animale, in Ba Zi astrologia chineza se considera ca se produce un fenomen prin care energia anului viitor, anul Tigrului este atrasa in prezent de luna Porcului. De aceea, vor exista anumite similitudini intre evenimentele produse in noiembrie 2021, luna Porcului si ceea ce se va intampla in 2022 , anul Tigrului.

Sursa foto: Pinterest.

Dar deocamdata ne aflam in luna Porcului si acesta se ciocneste cu Sarpele. Aceasta ciocnire iti poate aduce probleme de sanatate ce vizeaza sangele si venele, dar si neintelegeri cu alte persoane, barfa. De aceea, daca ai in harta personala Ba Zi ( astrologie chineza) un Sarpe, se recomanda sa porti un simbol al unui Tigru pana in luna decembrie, care din punct de vedere chinezesc nu incepe pe 1 decembrie, ci pe 4 decembrie.

In plus, daca ai in harta un Porc, in luna Porcului este posibil sa ai diverse frustrari si iritari, din cauza unor lucruri pe care le faci de bunavoie in dezinteresul tau, sau din neatentie. Si in acest caz, este bine sa porti un simbol al unui Tigru pana cand va incepe luna Sobolanului.

Iar daca ai nevoie de o analiza personala a coloanelor destinului, pentru clarificarea diferitelor aspecte ale vietii tale, poti planifica o consultatie Ba Zi aici: