Articol scris de Diana Roman, expert feng shui rezidential/business, specialist astrologie chineza  Ba Zi

Intr-o lume in care expresia “feng shui” pare tot mai mult sa se lege de a cumpara remedii feng shui, amulete feng shui, de a avea noroc si ghinion, reguli si interdictii, iata ca exista si aspecte feng shui la care poate ca nu te-ai gandit pana acum.

Tiparul energetic feng shui al casei indica evenimente care se pot petrece in viata locatarilor, dar….aceste evenimente au nevoie de locatarii potriviti. Te-ai gandit vreodata ca in loc sa-ti alegi tu casa,  te-a ales ea pe tine?

Exista cladiri care au la intrare energii ale conflictului si litigiului. Ca aceste  energii sa se poata manifesta,  este nevoie de oameni care au o viata conflictuala, oameni care sa intre pe usa acelei case in calitate de clienti. Si…cine crezi ca ar putea profita de asta?

Iti voi spune secretul, dar in soapta, te rog sa nu-l mai spui nimanui: multe case de avocatura si birouri notariale au stele ale litigiilor la intrare 🙂

Acum ceva vreme, fiind solicitata de o clienta sa evaluam feng shui niste apartamente dintr-un  ansamblu rezidential nou si foarte cochet, in vederea alegerii unuia pentru cumparare, am constatat ca blocul avea pe partea frontala o stea a bolilor, lucru nenorocos atunci cand iti cauti o locuinta in care sa  iti cresti copiii sanatosi.

Ce activitate crezi ca inflorea la parter? un centru de dializa.

Multe localuri au  barul situat in zona stelelor singuratatii. Cum isi ineaca omul  amarul cand se simte singur? Cine  ar putea profita din asta?

Unul  dintre primii mei mentori feng shui isi desfasoara activitatea in  Los Angeles si mi-a relatat cu stupoare urmatoarea intamplare: acum 19 ani a oferit consultanta feng shui unui domn care era chef la un restaurant celebru, domn care era obez, suferea de adictie legata de mancat si incerca sa isi  controleze aceasta adictie practicand yoga. Peste ani de zile, mentorul meu a fost chemat la aceeasi adresa pentru o consultatie feng shui, de catre o doamna venita din alt stat, si care cumparase casa prin tranzactie la distanta, de la bucatarul celebru. Cu ce crezi ca se ocupa doamna? Era instructor de yoga, iar in timpul liber  frecventa din pasiune cursuri de gastronomie.

Multe locatii unde se fac pariuri sportive sau se joaca jocuri de noroc au stele ale furtului si pierderii la usa de intrare. Cineva trebuie sa piarda, ca altcineva sa castige.

In jurul tau exista multe cladiri care au probleme cu canalizarile, cu scurgerile, cu zone in care balteste apa sau  in care oamenii arunca gunoaie in apa.. Apa poarta cu ea chi-ul banilor, iar cand este murdara, inseamna si bani murdari. Tot apa are legatura si cu energia sexuala. Ghici cine ar putea face bani in astfel de locuri?

Exista case care pot aduce saracie, faliment si pierdere. Oamenii bogati nu vor  sta  in acel tip de case.

Exista case foarte prospere, care pot ajuta  ca viata sa infloreasca. Oamenii cu probleme financiare, care atrag ghinioanele nu vor descoperi acele case.

Morala: trebuie sa ai afinitate cu un anumit tip de energie feng shui, ca sa ajungi intr-o casa sau in alta. Prin consultatie feng shui de specialitate cu Diana Roman, poti afla ce cladire poate sprijini proiectele tale si ce cladire iti poate submina eforturile, astfel incat sa iei o decizie buna pentru tine, atunci cand cumperi sau inchiriezi.

Pentru programari poti accesa pagina www.fengshui-studio.ro/contact