Definitie: In feng shui, termenul stea zburatoare anuala desemneaza miscarea anuala a energiilor in conformitate cu scoala clasica de feng shui numita Scoala stelelor zburatoare. De fapt, este vorba despre o modalitate de a tine sub control energiile bune si rele in timpul fiecarui an. Exista 9 astfel de energii, unele favorabile, altele nefaste. Miscarea stelelor zburatoare anuale este bazata pe stravechea disciplina a patratului magic Lo Shu. Stelele zburatoare se misca dupa un sablon specific, pe acesta bazandu-se calculul stelelor zburatoare anuale si lunare. Fiecare stea zburatoare anuala este denumita in raport cu o anumita calitate a energiei sale : steaua prosperitatii, steaua iubirii etc De asemenea, stelele zburatoare sunt denumite in corelatie cu elementul specific si cu energia unui anumit numar.

Stelele zburatoare 2013 sunt in numar de 9, asemenea stelelor zburatoare ale fiecarui an.Analiza lor se face in corelatie cu stelele zburatoare natale ale fiecarei case, de la caz la caz alegandu-se remediile potrivite.

De exemplu, in unele cazuri steaua prosperitatii anuale se poate activa cu elementul feng shui foc, si cu obiecte feng shui de culoare rosie. In schimb, daca in locatia in care zboara steaua anuala respectiva se afla si o stea natala a casei aducatoare de probleme de sanatate, culoarea rosie amplasata in mod gresit poate aduce sangerari, hemoragii, pierdere de sarcina, probleme mentale, depresie si nefericire extrema.

In alte cazuri, steaua anuala a prosperitatii se poate activa cu o fantana de apartament. Dar daca in locatia respectiva exista o energie natala a casei ce predispune la conflicte sau infidelitate, te poti pomeni ca nu mai ai liniste in casa, te certi cu toata lumea, incepi sa ai probleme cu vecinii, cu seful sau poti ajunge chiar la probleme cu legea si scandaluri sexuale.

Foloseste puternicele remedii feng shui pentru stele zburatoare anuale 2013 in mod intelept, dupa ce ai la indemana toate informatiile corecte necesare. Apeleaza la ajutorul unui specialist pentru calculul si analiza stelelor zburatoare natale din spatiul tau. Diana Roman, specialist feng shui rezidential/business cu experienta de peste sase ani in acest domeniu, te poate ajuta cu consultanta feng shui de specialitate. Programeaza o intalnire la sectiunea Contact.