Articol scris de Diana Roman, expert feng shui rezidential/business

 

Se apropie din nou inceputul scolii si nu mai stii cum sa iti convingi copilul sa   invete? Esti studenta si mai ai batai de cap cu cateva restante?

In feng shui se considera ca exista zone ale casei care stimuleaza succesul academic, creativitatea si apetitul pentru studiu. In acelasi timp, exista si zone ale casei in care nu ai spor la invatatura, nu te poti concencentra sau  nu esti apreciat, oricat efort ai depune.

Aceste zone feng shui se pot determina printr-o analiza de specialitate, care tine cont de anul de constructie si de orientarea feng shui a cladirii, masurata in grade cu cea mai mare precizie, cu ajutorul unei busole  profesionale feng shui numite Luo Pan.

Pe langa aceste zone permanente, exista si sectoare feng shui ale casei tale influentate de stelele zburatoare anuale, si care pot sprijini  succesul  la examene.

In 2018 Anul Cainelui de Pamant, cele doua sectoare anuale binecuvantate cu stele zburatoare feng shui care pot stimula apetitul pentru studiu si succesul academic, creativitatea si originalitatea, simtul artistic sunt Sudul si Nord Vestul.

Cum poti folosi energia acestor zone?

  • Aseaza acolo biroul tau sau al copilului
  • Priveste catre aceste directii
  • Foloseste remedii feng shui pentru invatatura si studiu, cum ar fi Pagoda Invataturii
  • Plaseaza acolo un vas cu patru creioane din lemn.

Daca rezultatele continua sa se lase asteptate, poti apela la o analiza feng shui de specialitate. Este posibil ca energia permanenta a sectorului respectiv sa fie mai putin norocoasa, sau  nepotrivita pentru scopul tau. Este posibil ca intreaga cladire sa fie intemnitata sau sa aiba ceea ce se numeste “ norocul inversat”.

Diana Roman este un expert feng shui cu multa experienta, membru asociat al IFSA ( International Feng Shui Association) din Singapore, este acreditata ca si consultant international feng shui si Cele patru coloane ale destinului de Scoala Raymond Lo – Hong Kong, fiind listata pe pagina aceasteia.

https://fengshui-studio.ro/contact/