Rough_Rose_Quartz_large1

Aveti impresia ca dragostea va ocoleste si va simtiti nedoriti de nimeni? Ati dori sa invitati energiile iubirii in casa dvs? Simbolurile autentice ale dragostei, datand din timpuri stravechi, sunt exact ceea ce aveti nevoie. Exista multe simboluri folosite in Feng Shui, care au dovedit de-a lungul secolelor ca activeaza norocul in dragoste, norocul de relatii si de casatorie.Iata cateva dintre ele:

Ratele mandarine O pereche de rate mandarine simbolizeaza fericirea in dragoste si sugereaza romantismul, devotiunea, fidelitatea conjugala, dragostea durabila.Ratele mandarine traiesc in perechi si deplang indelung pierderea celuilalt. De aceea, aceste pasari au fost considerate din vechime ca fiind simbolul cel mai puternic al dragostei si al norocului de casatorie in practica feng shui.Cand sunt plasate in pereche alaturi de “ stapanii” lor, ratele mandarine devin un remediu puternic , care atrage sau intareste dragostea si relatia de cuplu.Pentru cei singuri, ratele mandarine vor creste sansele de a gasi iubirea.Pentru cei aflati deja intr-o relatie, ele vor atrage oportunitatile de casatorie.Pentru cei casatoriti, o pereche de rate mandarine ajuta la pastrarea dragostei si la evitarea separarilor.

 Cuartul roz Este asociat cu dragostea, romantismul si relatia de iubire.Denumit si “piatra iubirii”, cuartul roz este apreciat pentru calitatea sa de a cataliza gasirea unui relatii bazate pe iubire, repararea unei relatii “stricate” si inundarea intregii existente cu energia dragostei.De asemenea, cuartul roz ajuta la intelegerea mai profunda a iubirii, la redobandirea iubirii de sine si la amplificarea iubirii pentru apropele nostru. Cuartul roz sprijina vindecarea traumelor emotionale mai vechi, pe fondul cresterii aprecierii de sine.

Simbolul dublei fericiri Compus din doua ideograme chinezesti ale cuvantului “ fericire”, asezate una langa cealalta, acesta este un alt simbol feng shui pentru fericirea conjugala si are reputatia de a fi cel mai puternic dintre toate. Cele doua linii care leaga ideogramele semnifica legatura care ii mentine nedespartiti pe cei doi indragostiti.Semnul dublei fericiri este un talisman folosit in feng shui pentru a amplifica iubirea spirituala si pe cea fizica dintre doua fiinte; este ideal pentru barbatii si femeile aflati in cautarea dragostei, pentru cei aflati deja intr-o relatie si pentru mentinerea energiei iubirii in casatorie.

Bujorii Regina  a florilor, floare nationala a Chinei, bujorul este emblema dragostei si afectiunii, a frumusetii feminine si a iubirii adolescentine. Bujorul este adesea evocat in literatura romantica chinezeasca. In Feng Shui, bujorul este utilizat pentru a atrage norocul de dragoste.Poate fi plantat ingradina sau poate fi adus in interioarele noastre sub forma unor minunate flori din matase, tablouri, postere, in scop de activator feng shui pentru dragoste..

Dragonul si Pasarea Phoenix In feng shui, dragonul reprezinta simbolul suprem masculin, yang, vigoarea masculina si curajul. El este puternic si plin de vitalitate.Pe de alta parte, pasarea Phoenix este regina tuturor creaturilor inaripate si simbolul ultim al puterii feminine, Yin.Cand Dragonul si Phoenix-ul sunt reprezentate impreuna, ele simbolizeza uniunea perfecta intre Yin si Yang, o pereche de indragostiti eterni , un mariaj fericit binecuvantat cu succes si prosperitate .