articol scris de Diana Roman, expert international feng shui, membru asociat IFSA ( International Feng Shui Association Singapore)

Energiile feng shui anuale din interiorul caselor noastre se schimba anual, astfel incat este necesara o actualizare la inceputul fiecarui an. Este important sa ne luam masuri de precautie, in special daca energiile anuale nenorocoase vor poposi in locurile importante ale spatiilor noastre: intrarea in casa sau in birou, dormitor, bucatarie, birou.

Anul Iepurelui va incepe din punct energetic pe 4 februarie 2023 si va aduce deplasarea stelelor zburatoare pe noile lor pozitii.

Sursa foto: Pinterest

Vom incepe cu stelele negative, pentru a lasa aspectele buna la urma.

Astfel, steaua 5 de galben aducatoare de nenoroc si obstacole se va muta pe Nord Vest. Se recomanda limitarea activitatilor si a zgomotului in Nord Vest, precum si plasarea unei cantitati cat mai mari de metal si a unui clopotel de vant cu sase tije.

Steaua 2 a bolilor va zbura in Est, si acolo de asemenea trebuie pus metal mult. In anul Iepurelui 2023 se va evita sa se doarma in locatia de Est, pentru ca poate aduce probleme de sanatate fizica sau mentala, infertilitate, insomnii, acumulare de kilograme in exces, singuratate.

Steaua 7 a scandalului si furturilor, pierderi se muta pe Nord Est, si in mod traditional efectul acestei stele se reduce cu 3 tije de bambus puse intr-un cilindru din sticla cu apa.

Stelele prospere se vor gasi in Sud ( steaua 8, care poate aduce incasari mai mari si cresteri de salariu), in Nord ( steaua 9, folositoare pentru investitii si tranzactii crypto ), in Sud Vest ( steaua 1, care poate atrage nobili, inspiratie si creativitate, succes in proiecte de foarte lunga durata).

Aceste stele anuale au o influenta mai rapida decat energiile natale ale casei, dar pentru o analiza completa si pentru actualizari personalizate feng shui in anul Iepurelui, este necesar sa recurgi la ajutorul unui specialist.

In afara stelelor zburatoare, exista perturbarile anuale Tai Sui si Cele trei ucideri .

Tai Sui se va gasi in Est, iar Cele trei ucideri in Vest. In aceste sectoare nu se vor face sapaturi, renovari si nu se va incepe constructia unei case noi din aceste sectoare.

La Tai Sui, aflat in Est nu trebuie privit in mod direct, iar catre Cele trei ucideri nu trebuie stat cu spatele.

Sursa foto: Pinterest