mireasa pe plajaTraiesti in Romania, in Bucuresti si te intrebi daca oare ar putea o consultatie feng shui profesionala sa te ajute in dragoste?

Cu siguranta ai citit diverse trucuri generale pentru a atrage iubirea prin feng shui. Totusi, fiecare casa este unica si are o influenta speciala asupra norocului celor care locuiesc acolo. Exista case care predispun la singuratate, la certuri, la boala, la nefericire sau chiar la divorturi.

De exemplu, o casa construita in intervalul 1964-1983 si avand orientarea catre nord ar putea predispune locatarii la divort, din cauza ca femeile  care locuiesc acolo au tendinta sa devina mai dominatoare.Acest lucru se poate rezolva prin remedii feng shui amplasate la locul potrivit.

O casa construita intre 1984 si 2003, orientata catre nord est, este o casa care are o incarcatura sexuala puternica si in care de obicei locuiesc persoane foarte creative, artisti, actori, muzicieni. Acest tip de casa atrage in general infidelitate si scandaluri sexuale. Sunt necesare unele elemente feng shui pentru echilibrarea energiilor.

Casele orientate catre sud est si construite intre anii 1984-2003 au o energie sublima, putand oferi sanse mari de fericire, implinire si prestigiu. Din pacate insa, acest tip de casa traverseaza o perioada nefasta pana in anul 2024, perioad anumita ” intemnitare”. Pana in anul in care va iesi din intemnitare, acest tip de casa are nevoie de anumite stimulente-remedii feng shui, pentra a ajuta ocupantii casei sa aiba relatii armonioase si a nu le submina norocul in relatii.

Articol scris de:                                                                                                                               Diana Roman, consultant feng shui rezidential/business