Articol scris de Diana Roman, consultant feng shui rezidential/business la Feng Shui Studio

Ca si in ceilalti ani, cand vorbim despre feng shui anual ne intereseaza care sectoare ale spatiilor noastre vor fi prospere in Anul Tigrului de Apa 2022, si care sunt sectoarele nenorocoase, pe care ar trebui sa le evitam.

Sursa foto: aliexpress.com

Steaua 8, care pentru inca doi ani de acum reprezinta steaua prosperitatii maxime, se va afla in 2022 in Nord Est. Prin urmare, inca de pe acum te poti ocupa sa-ti plasezi biroul in Nord Est, ca sa poti beneficia de prosperitatea adusa de anul Tigrului. Atentie insa! Daca esti angajat si lucrezi pentru un sef, steaua 8 iti va aduce multa truda si efort, dar si bani.

Daca te ocupi de investitii, atunci te va interesa foarte mult energia stelei 9, care in Anul Tigrului se va muta pe Sud.

Iar Nordul, care in Anul Bivolului a fost afectat de steaua bolilor, in 2022 va fi vizitat de steaua anuala a succesului si victoriei. Aceasta stea ii poate favoriza atat pe oamenii de afaceri , cat si pe cei care studiaza sau au joburi unde este necesara creativitate si imaginatie.

Steaua bolilor se va muta in Sud Vest, unda va fi foarte puternica si va afecta femeile, mamele, persoanele feminine in varsta. De aceea, toate doamnele trebuie sa acorde atentie sporita aspectelor ce tin de sanatate, si sa evite sa doarma in Sud Vestul casei.

Iar steaua 5 a accidentelor si nenorocului se va muta in centrul spatiilor, afectand in acest fel pe toata lumea. Energia din centru are legatura cu conducerea, cu puterea, deci este posibil sa asistam la multe probleme legate de putere, guvern, politica.

Dar sa nu ne lasam pacaliti doar de stelele anuale, care vin si pleaca. In fiecare casa exista stele natale ale casei, ce guverneaza in permanenta atat aspectele financiare si profesionale, cat si pe cele legate de armonia umana, sanatate si relatii. Orice consultatie feng shui se bazeaza in primul rand pe stelele natale, care vor avea o influenta de lunga durata asupa vietii locuitorilor unei case. Pe langa aceasta, se vor face anual actualizari pentru a corela recomandarile feng shui permanente cu cele ale anului respectiv. Daca doresti o evaluare profesionala, poti oricand sa programezi o consultatie cu Diana Roman, specialist feng shui si Ba Zi – astrologie chineza.