Articol scris de Diana Roman, consultant feng shui si Ba Zi – coloanele destinului

 Mai sunt doar cateva zile pana la marea conjunctie dintre Jupiter si Saturn.

Cele doua planete au legatura cu feng shui in sensul in care Jupiter este o planeta guvernata de elementul Lemn si care este in conexiune cu Tai Sui – marele general al anului, numit si  marele Duce Jupiter , iar Saturn este guvernata de elementul Pamant si are legatura cu asa numitul “5 de galben” sau steaua  nenorocirior si calamitatilor.

Cele doua planete foarte mari, adevarati giganti ai sistemului nostru solar, vor avea o infuenta majora in viata omenirii.

Daca Luna, care este doar o mica pietricica in raport cu Jupiter si Saturn, ne infuenteaza atat de mult – prin starile de spirit, subconstientul, fluxul si refluxul apelor, sa ne imaginam la ce cantitate  imensa de energie suntem expusi in momentul conjunctiei celor doua planete. Ele fiind atat de mari si atat de apropiate la acel moment, vor putea fi observate ca si un tot unitar luminos.

Metafizica chineza ne vorbeste mult despre noroc. De ce ai nevoie, ca sa ai noroc? De multa energie, care sa te poata extrage din starea obisnuita si sa te propulseze pe un nivel vibrational superior, cu care sa poti sa te acordezi in asa fel incat sa receptionezi oportunitatile pe care sa le interpretezi drept noroc.

Prin urmare,  in preajma conjunctiei formuleaza-ti clar ceea ce iti doresti , ce anume te-a impiedicat pana acum sa iti realizezi scopul si de ce anume ai avea nevoie, ca sa iti vezi visul implinit. Ce comportament si ce credinte trebuie sa schimbi, ce abilitati noi ai nevoie sa deprinzi, cine te poate ajuta si sustine.

Apoi, priveste cerul catre directia de Sud Vest 1, lasa imensa energie a celor doua astre sa te  imbaieze si directioneaz-o ferm catre scopul pe care ti l-ai propus!

Si pentru ca a venit vorba de Tai Sui si de 5 de galben, este perioada din an potrivita ca sa iti faci actualizarea stelelor zburatoarefeng shui ale casei pentru anul Bivolului 2021.