Articol scris de Diana Roman, consultant feng shui si BaZi, managing partner la Feng Shui Studio

Dragii mei, astazi 19 noiembrie 2021 avem o eclipsa de luna si in metafizica chineza se considera ca este un moment favorabil sa scapam de energiile grele, stagnante, blocate, precum si de orice tip de negativitate.

In Romania, eclipsa de luna se va produce in jurul orei 10 am.

Tehnica feng shui pe care v-o impartasesc poate fi practicata de cei care nu sunt nascuti in an de Bivol. Motivul este faptul ca suntem intr-o zi de Capra, iar cele doua animale, Capra si Bivolul, se afla intr-o relatie de ciocnire. Aceasta ciconire poate genera conflicte in viata locatarilor, daca este activata cu una dintre metodele urmatoare. Gasesti aici anul nasterii, daca nu il cunosti deja: https://fengshui-studio.ro/188/ Daca tu te-ai nascut in anul Bivolului, poti ruga un alt membru al familiei sa aplice metoda pe care o explic in continuare. Este vorba doar de anul nasterii. Daca ai Bivol intr-un alt pilon din harta BaZi, cu exceptia pilonului anului, poti aplica metoda.

This image has an empty alt attribute; its file name is Ox-year-1024x576.png

Daca ai o fereastra care da catre Sud Est, deschide-o larg cu intentia ca toata negativitatea sa iasa pe acolo. ( este vorba de fereastra, si nu de usa ). Pastreaza fereastra deschisa toata ziua! Daca nu ai fereastra spre Sud Est, atunci exista o alta tehnica. Localizeaza sectorul de Sud Est 2 pe planul casei tale cu ajutorul unei busole si plaseaza acolo un vas mare cu apa limpede, tot cu intentia ca apa sa absoarba toata energia stagnanta, contaminata din spatiul tau. Seara arunca apa afara si spala vasul folosit.

Este important sa localizezi sectorul feng shui in mod corect. Sud Est 2, zona unde trebuie sa pui vasul cu apa este sectorul cuprins intre 130 si 140 grade.

This image has an empty alt attribute; its file name is Plan-cu-busola-1024x576.png

Dar de ce sa scapi de aceste energii toxice? Sha chi reprezinta energii grele sau agresive ce aduc intreruperi sau blocaje in curgerea naturala a energiilor din casa ta. Este adevarat ca nu le poti vedea, dar le poti simti in viata efectul nefast, prin boala, piedici si obstacole, nesansa. Iti poti imagina acest tip de energie in doua moduri: fie ca pe un aspirator care absoarbe tot ceea ce este bun, firesc, fluid in viata familiei tale, fie ca pe un cheag de sange care obtureaza vasele, cu consecintele bine stiute. Aceste energii toxice pot fi generate de factori naturali ai mediului inconjurator sau pot avea cauze ce tin de mana omului.

In cazul in care ai nevoie de asistenta pentru un flux mai bun de energie, pentru proiectele tale feng shui sau pentru lectii private de feng shui si astrologie chineza, poti programa o consultatie cu Diana Roman, expert feng shui rezidential/business la