Ce gasesti si ce nu gasesti intr-un magazin feng shui?

Gasesti: remedii feng shui simbolice, care au sau nu legatura cu echilibrarea feng shui a casei tale; diverse obiecte de cadou care poarta eticheta ” feng shui” fara a avea insa vreo legatura cu feng shui; carti feng shui scrise de autori cu sau fara experienta de consultanti feng shui; recomandari generale feng shui pentru a atrage norocul  de partea unor persoane nascute in zodiacul  chinezesc: Sobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Oaie, Maimuta, Cocos, Caine, Porc; vanzatori foarte amabili, platiti cu comision din vanzarile de obiecte etichetate “feng shui”.

Nu gasesti: solutii feng shui reale, personalizate, pentru case care, din anumite motive, submineaza norocul locatarilor legat de viata personala, sentimentala, de sanatate sau de cariera si prosperitate.

Solutii reale si eficiente poti primi doar de la un specialist feng shui, un consultant instruit de un maestru feng shui recunoscut international. Remediile feng shui se amplaseaza cu un anumit scop si, daca sunt corect recomandate, aduc schimbari in bine pe termen lung.

Articol scris de Diana Roman, consultant feng shui rezidential/business