Articol scris de Diana Roman, expert feng shui si Ba Zi , Cele patru coloane ale destinului

Asiaticii cred cu tarie ca alegerea unei zi favorabile pentru a incepe ceva important poate avea o importanta capitala. Ei au folosit selectia datelor pentru:

-inceperea luptelor si a razboaielor, ca sa-si asigure victoria;

-pentru inmormantarea stramosilor, ca acestia sa transmita norocul lor generatiilor viitoare;

-pentru operatii de cezariana in cazul nasterii unui copil, astfel incat destinul acestuia sa fie mult imbunatatit si acesta sa aiba sansa la o viata  mai buna, fara conflicte majore,  fara lipsuri si fara boli;

-pentru plasarea remediilor feng shui, astfel incat acestea sa aiba impact maxim si eficienta .

Pentru selectarea acestor date este necesara multa maiestrie. De asemenea, ” uneltele” folosite sunt coloanele destinului personal al fiecarei persoane numite Ba Zi  si almanahul feng shui chinezesc Tong Shu.

Este posibil ca o zi favorabila pentru cineva sa fie nenorocoasa pentru altcineva.

Daca ai remedii feng shui pe care doresti sa le plasezi in luna septembrie ( indiferent daca este vorba despre remedii feng shui pentru sanatate, despre activarea unei fantani feng shui pentru prosperitate sau despre remedii impotriva stelelor feng shui nocive) si doresti o ghidare generala pentru marirea eficientei , ai putea utiliza urmatoarele zile :

3, 10, 14, 15, 22, 28 septembrie 2018 .

Daca rezultatele continua sa se lase asteptate, poti apela la o analiza feng shui de specialitate. Este posibil ca energia permanenta a sectorului respective sa fie mai putin norocoasa, sau  nepotrivita pentru scopul tau. Este posibil ca intreaga cladire sa fie intemnitata sau sa aiba ceea ce se numeste “ norocul inversat”.

De asemenea, este posibil ca perioada actuala  a vietii tale calculata prin analiza coloanelor destinului sa fie mai putin norocoasa, si sa ai nevoie de un impuls, ca lucrurile sa o ia din loc.

Diana Roman te poate ajuta, pentru ca este un expert feng shui cu multa experienta, membru asociat al IFSA ( International Feng Shui Association) din Singapore, este acreditata ca si consultant international feng shui si Cele patru coloane ale destinului de Scoala Raymond Lo – Hong Kong, fiind listata pe pagina aceasteia.

Poti programa o consultatie la :

http://fengshui-studio.ro/contact/