clienti-multumitiDaca esti din Romania si ai o afacere in Bucuresti, probabil ca deja te-ai gandit cum te-ar putea ajuta feng shui sa atragi mai multi clienti.

Ce poate face feng shui pentru afacerea ta? Iti poate oferi unele remedii feng shui  generale, pe care le poti gasi in carti si pe internet, sau iti poate oferi solutii feng shui personalizate pentru tipul afacerii tale, cu ajutorul unui expert feng shui din Bucuresti. Indiferent ce metoda alegi, trebuie sa stii ca recomandarile feng shui se refera la cladirea in care se desfasoara activitatea.

Metodele feng shui generale urmaresc producerea unei senzatii de confort in respectiva cladire. Aceste recomandari feng shui generale ar putea fi: curatenia generala; purificarea spatiului prin aromaterapie, energia sunetului – folosirea bolului cantator tibetan, clopotei tibetani, gonguri feng shui; imbunatatirea fluxului de chi in interior, eliminarea pieselor de mobilier inghesuite, degajarea centrului casei, scoaretea in evidenta a usii de intrare plasand plante ornamentale pe cele doua laturi ale usii, o firma frumos luminata, un covoras de picioare nou, mascarea grinzilor din tavan cu un plafon fals. Aceste metode au eficienta mica sau medie si de durata redusa.

Metodele feng shui personalizate urmaresc maximizarea potentialului de noroc pe care il poate oferi o cladire.In cazul in care urmeaza sa construiesti, inchiriezi sau sa cumperi o cladire pentru business, un consultant specialist feng shui te poate ajuta sa alegi o cladire orientata catre o energie a prosperitatii si bunastarii. De asemenea, un expert feng shui te poate sfatui unda sa plasezi usa de intrare, in asa fel incat energiile din zona usii sa stimuleze atragerea de clienti si de noi oportunitati de afaceri prin feng shui.  In cazul in care deja ai un spatiu si doresti mai multa prosperitate prin feng shui, un expert feng shui poate determina zonele din biroul sau spatiul tau in care exista energii ce genereaza obstacole, intarzieri si lipsa clientilor. Aceste zone problematice feng shui se pot ameliora  prin amplasarea unor remedii feng shui, urmand ca dupa remedierea acestora sa se activeze norocul in afaceri si pentru atragerea de clienti prin activatori feng shui alesi pe baza ciclului celor cinci elemente. Aceste metode personalizate sunt cunoscute doar de consultantii feng shui traditional si pentru a le aplica este necesar sa cunosti anul de constructie a cladirii, sa ai un plan de arhitectura al spatiului si sa inviti specialistul feng shui sa faca masuratori cu busola Luo Pan. Este important si tipul de afacere. Ca exemplu, un cabinet medical sau un studio de dans vor avea nevoie de activarea unor energii diferite fata de un mall comercial sau de o firma de asigurari.  Metodele feng shui personalizate au eficienta mare si de lunga durata, cu conditia sa pui in practica recomandarile primite.

Poti si tu sa urmezi un curs de feng shui clasic, traditional  la Bucuresti sau in alt oras in care Feng Shui Studio organizeaza cursuri. Cursurile noastre sunt sustinute de Diana Roman, specialist feng shui cu o lunga experienta in echilibrarea feng shui a cladirilor de afaceri, comert, birouri precum si feng shui pentru locuinta.Vei avea ocazia sa inveti cum sa-ti faci singur o echilibrare feng shui pentru a atrage clienti si pentru cash flow.

Articol scris de Diana Roman, consultant feng shui rezidential/business la Feng Shui Studio Bucuresti.