Actualizarea anuala a energiilor feng shui este legata de Scoala Stelelor Zburatoare, scoala clasica de feng shui traditional care urmareste miscarea temporala a energiilor feng shui favorabile si nefavorabile intr-un spatiu.

Desi ar fi placut sa iti faci  o data in viata analiza feng shui a spatiului, sa pui remediile recomandate de un consultant feng shui si apoi sa dormi linistit, lucrurile nu stau chiar asa. Unele recomandari feng shui sunt permanente, pe cand altele difera de la an la an. Stelele zburatoare, energii feng shui spatio-temporale corelate cu  harta bagua a casei tale, au menirea de a-ti colora in fiecare an norocul , in nuante mai stralucitoare sau sumbre.

Actualizarea anuala a remediilor feng shui te ajuta sa maximizezi  norocul adus de stelele favorabile, si sa minimizezi efectele negative ale stelelor nenorocoase in fiecare incapere din casa ta, in asa fel incat fiecare membru al familiei tale sa fie protejat.

Anul nou chinezesc 2018 – Anul Cainelui de Pamant  incepe in februarie, dar energiile noului an de vor manifesta inca din luna ianuarie, Luna Bivolului, deci este bine sa ai din timp remediile noi.

Atat Cainele ( anul 2018), cat si Bivolul ( luna ianuarie 2018) reprezinta elementul feng shui Pamant. Data fiind relatia dintre ele, un fel de legatura de rudenie, schimbarea energetica va putea fi simtita odata cu inceperea Lunii Bivolului.

Programeaza din timp cu Diana Roman , expert feng shui si consultant Ba Zi, membru asociat al IFSA – International Feng Shui Association actualizarea energiilor feng shui din casa ta, precum si actualizarea coloanelor destinului tau personal pe anul 2018.

Contact