articol scris de Diana Roman, consultant international feng shui si coloanele destinului

Pe 7 iulie 2016 a inceput Luna Caprei.

In aceasta luna, steaua malefica 5 de galben, aducatoare de nenorociri si accidente, a zburat in Sud Est.

Autostrada Soarelui A2 duce catre sud estul Romaniei, la mare, si la scurt timp dupa intrarea in Luna Caprei, pe 9 iulie pe Autostrada Soarelui a avut loc  un accident in lant, in care au fost implicate 21 de masini.

Pe 14 iulie a avut loc atacul terorist de la Nisa, soldat cu zeci de morti. Observand harta Frantei, Nisa se afla exact in sud estul tarii.

Coloanele destinului din ziua de 9 iulie arata astfel:

Ba Zi atac Nisa

Ziua de foc yin – cele mai multe accidente, explozii si atacuri au loc in zile cu foc yin. Focul yin reprezinta simbolic o lumanare, care scapata de sub control poate duce la dezastre.

In jurul focului yin se afla  doua elemente de metal yin, reprezentand gloante, arme, iar focul yin a fost declansat de “ chibritul” din pilonul lunii – lemnul yin, reprezentat in desen ca o floare.

Totusi, exista si aspecte bune. Un bebelus in varsta de 8 luni a fost pierdut de parintii lui in invalmaseala din timpul atacului. Avand 8 luni in luna iulie 2016, inseamna ca el s-a nascut in anul Caprei de lemn yin. Steaua simbolica norocoasa numita “ nobil” era pentru el Sobolanul, si ora Sobolanului a inceput la 23 si a tinut pana la 01 am, ziua urmatoare. Conform surselor de pe internet, bebelusul a fost gasit o ora mai tarziu, deci daca atacul a avut loc la ora Porcului , bebelusul a fost gasit exact la ora Sobolanului si a ajuns cu bine inapoi la familia sa.