Consultanta feng shui pentru cladiri rezidentiale

 • Vila-in-complex-rezidential-Ibiza-Jolie-Ville--99-1-limbunatatirea sanatatii si a bunastarii fizice, mentale, spirituale
 • atragerea unor relatii pozitive
 • oportunitati pentru dezvoltarea personala
 • armonizarea energiei spatiului cu cea a ocupantilor
 • maximizarea potentialului legat de cariera si de bunastare

Daca locuiesti in Bucuresti, distanta de la tine pana la intalnirea cu Diana Roman este doar cea a unei convorbiri telefonice. Stabileste o intalnire si vei primi o analiza completa feng shui a proprietatii tale, un raport scris si raspuns la toate intrebarile tale legate de feng shui. In urma consultantei feng shui iti vor fi dezvaluite efectele pe termen scurt si lung pe care le poate avea casa asupra destinului tau. Indiferent daca locuiesti intr-o casa, vila sau intr-un apartament , spatiul tau poate fi evaluat si remediat. Nu conteaza daca esti proprietar sau chirias, spatiul are influenta asupra destinului tau.

 

Consultanta feng shui pentru spatii comerciale/office/business

 • atragerea clienților
 • creșterea productivității  performantei și profitabilității
 • creșterea satisfacției angajaților la locul de munca
 • îmbunatățirea relațiilor la locul de munca
 • promovarea unul climat pozitiv, placut. Daca firma ta are sediul in Bucuresti, poti aranja foarte usor ca Diana sa-ti evalueze spatiul. Daca ai cladirea in alta localitate, poti programa peste cateva zile o consultatie impreuna cu specialistul feng shui, Diana Roman. Toate nevoile specifice ale mediului tau de afaceri vor fi luate in considerare, in egala masura cu cele ale angajatilor. Diana a evaluat feng shui o multime de spatii de birouri si comerciale, fiecare avand trasaturile sale specifice. Ceea ce este necesar la un shopping mall e diferit de ceea ce este necesar la un cabinet de avocatura sau la un studio de inregistrari muzicale.

 

Asistenta feng shui în faza de proiectareba gua
A utiliza feng shui in faza de proiectare este una dintre cele mai inteligente metode pentru a beneficia de toate avantajele posibile. Colaborarea cu clientul, arhitectul sau designerul inainte ca planurile sa fie finalizate iti va aduce garantia ca vei profita la maximum de spatiul nou construit sau de extinderea casei. De ce sa-ti construiesti o extindere cu un dormitor matrimonial nou, care arata senzational, dar care in timp iti va submina sanatatea si relatiile ? De ce sa construiesti o casa orientata catre o anumita directie, cand doar rotirea ei cu 5 grade pe teren ar putea face diferenta intre o casa excelenta pentru prosperitate si una aducatoare de lipsuri financiare? De ce sa extinzi o zona negativa a casei, cand foarte simplu ai putea mari o alta parte, mult mai benefica si prospera ? Daca ridici un nou etaj si inlocuiesti total plafonul vechi, ce tip de energie vei atrage oare? Serviciile feng shui oferite de Diana Roman in faza de proiectare includ data general favorabila si alegerea sectorului din care sa inceapa constructia, pentru a evita stresul generat de intarzieri, costuri neprevazute, accidente de munca si obstacole.

 

 House huntingHouse-Hunting

Cautarea unei noi locuinte sau a unei noi locatii pentru afacerea ta poate fi un lucru stresant si obositor. Ai o multime de griji zilnice si pe deasupra vrei un loc cu un bun feng shui. Feng Shui Studio te poate ajuta sa iti restrangi cautarile si sa ai o evaluare corecta a spatiilor care ti se par interesante. Pentru clientii din Bucuresti care doresc evaluarea feng shui, Diana Roman se poate deplasa personal la spatiul de interes, sau in compania agentului imobiliar.
Diana este implicata frecvent in activitatea de house hunting pe baza principiilor feng shui, ofera asistenta feng shui, audit feng shui si recomandari feng shui atat in Bucuresti, cat si in celelalte localitati: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Buzau, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Craiova, Deva etc.
Pentru expertiza feng shui in alte localitati sunt necesare:
– deplasarea personala;
– furnizarea de catre client a unor informatii de mare exactitate legate de spatiul respectiv.

 

Asistenta pentru achiziționarea unui teren
Moara - Muzeul satului Sibiu.

 • analizarea formelor de relief inconjuratoare, a modului in care acestea pot sprijini energiile din interiorul cladirii
 • evaluarea puterii chi-ului in zona respectiva
 • evaluarea formei parcelei de teren si a dimensiunilor dupa principiile feng shui

 

Actualizare energii feng shui- stelelor zburatoare anuale 2015

                                                                                  anul curent
Energiile sunt in continua transformare, si nici circumstantele din viata noastra nu sunt fixe. Fiecare dintre clientii Dianei are posibilitatea sa-si gestioneze energiile in schimbare  printr-o actualizare energetica anuala a propriului spatiu. La consultatia initiala, clientul primeste recomandarile pe termen lung, precum si remediile/activatorii feng shui necesari in anul curent. Desi remediile permanente sunt cele mai importante, energiile anuale actioneaza ca un catalizator care face lucrurile sa se intample in viata locatarilor, intr-o anumita secventa temporala. De aceea este necesara o actualizare feng shui anuala. Un raport anual se poate intocmi numai in corelatie cu energiile de baza ( natale) ale casei, si acesta te poate informa daca este bine sau nu sa renovezi un anumit sector al casei, daca va fi usor sa atragi un partener de viata sau sa concepi un copil, sa avansezi in cariera sau sa faci fata unei probleme de sanatate.

 

Preturi activitate consultanta

The-Price-Good-qDeplasare la fata locului si observatii legate de exteriorul spatiului analizat: 100 lei                                                                     Masuratori cu busola Luo Pan, determinarea orientarii : 50 lei
Intocmire studiu preliminar feng shui de evaluare – 450 lei                                                                                       cuprinde deplasare, masuratori, proiect scris cu raspuns punctual la urmatoarele intrebari legate de o singura posibila amplasare a viitoarei cladirii pe teren: cladirea va fi orientata catre o directie aducatoare de prosperitate? cladirea face parte dintr-o categorie nefavorabila – intemnitata sau inversata?daca se evalueaza ca respectiva cladire ar putea fi avantajoasa pentru client, se va preciza in grade magnetice unghiul exact catre care trebuie sa fie orientata viitoarea cladire, pentru a beneficia de trasaturile favorabile.
Intocmire raport complet de evaluare feng shui a unui spatiu     pret pe metru patrat, intre 5 si 8 euro /mp in functie suprafata                           include toate solutiile feng shui pentru energiile specifice spatiului si actualizare energetica pentru energiile temporale ale anului curent, o intalnire de prezentare a proiectului, asistenta pentru alegerea remediilor recomandate  si, la alegerea clientului, fie o intalnire de feedback la 6 saptamani de la implementarea solutiilor, fie o intalnire de discutii cu arhitectul/decoratorul; pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului).
Actualizare energii anuale  ( stele zburatoare anuale corelate cu energiile natale ale casei si cu energia personala a locatarilor) – 100 euro.
Sedinta de consultanta feng shui la biroul Feng Shui Studio                50 lei – 30 minute sau 100 lei/ora – aspecte generale care nu necesita analiza stelelor zburatoare;                                                                                                   200 lei / ora – aspecte specifice legate de stele zburatoare.
House hunting – 450 lei/un spatiu evaluat la modul general, sau 900 lei/zi oricate cladiri evaluate la modul general( insotirea clientului sau a agentului imobiliar plus efectuarea analizei feng shui, maxim 8 ore, fara deplasare in afara Bucurestiului).
Discutii suplimentare cu arhitectul/proiectantul/decoratorul pe baza studiului feng shui existent – 200 lei /pe ora plus cheltuieli deplasare.
Organizare workshop sau curs feng shui, astrologie chineza pentru companii/corporatii – pret negociabil, in functie de cerintele clientului
Raportul florii de piersic – 100 lei ( metoda feng shui de activare a norocului personal in dragoste )
Raportul coltului personal al banilor – 100 lei ( metoda feng shui de atragere a noi oportunitati de castig )

Nota: raportul complet de evaluare feng shui include deplasarea pentru Bucurest si masuratorile, discutiile legate de cerintele clientului, intalnirea de prezentare a proiectului si cea de feedback; acestea nu se achita suplimentar .