Foto: Pinterest.com

Consultanta feng shui pentru cladiri rezidentiale

sursa foto: Pinterest.com

Are ca scop:                                                                                                                                                       -imbunatatirea sanatatii si a bunastarii fizice, mentale, spirituale;

-atragerea unor relatii pozitive, buna intelegere cu membrii familiei;

-oportunitati pentru dezvoltarea personala;

-armonizarea energiei spatiului cu cea a ocupantilor;

-maximizarea potentialului legat de cariera si de bunastare.

Daca locuiesti in Bucuresti, distanta de la tine pana la intalnirea cu Diana Roman este doar cea a unei convorbiri telefonice. Stabileste o intalnire si vei primi o analiza completa feng shui a proprietatii tale, un raport scris si raspuns la toate intrebarile tale legate de feng shui. In urma consultantei feng shui iti vor fi dezvaluite efectele pe termen scurt si lung pe care le poate avea casa asupra destinului tau. Indiferent daca locuiesti intr-o casa, vila sau intr-un apartament , spatiul tau poate fi evaluat si remediat. Nu conteaza daca esti proprietar sau chirias, spatiul are influenta asupra destinului tau.

Consultanta feng shui pentru spatii comerciale/office/business

sursa foto: foyr.com                                              Are ca scop:

  • atragerea clienților;
  • creșterea productivității  performantei și profitabilității;
  • creșterea satisfacției angajaților la locul de munca;
  • îmbunatățirea relațiilor la locul de munca;
  • promovarea unul climat pozitiv, placut.

Daca firma ta are sediul in Bucuresti, poti aranja foarte usor ca Diana sa-ti evalueze spatiul. Daca ai cladirea in alta localitate, poti programa peste cateva zile o consultatie impreuna cu specialistul feng shui, Diana Roman. Toate nevoile specifice ale mediului tau de afaceri vor fi luate in considerare, in egala masura cu cele ale angajatilor. Diana a evaluat feng shui o multime de spatii de birouri si comerciale, fiecare avand trasaturile sale specifice. Ceea ce este necesar la un shopping mall e diferit de ceea ce este necesar la un cabinet de avocatura sau la un studio de inregistrari muzicale.

Asistenta feng shui în faza de proiectare 

A utiliza feng shui in faza de proiectare este una dintre cele mai inteligente metode pentru a beneficia de toate avantajele posibile. Colaborarea cu clientul, arhitectul sau designerul inainte ca planurile sa fie finalizate iti va aduce garantia ca vei profita la maximum de spatiul nou construit sau de extinderea casei. De ce sa-ti construiesti o extindere cu un dormitor matrimonial nou, care arata senzational, dar care in timp iti va submina sanatatea si relatiile ? De ce sa construiesti o casa orientata catre o anumita directie, cand doar rotirea ei cu 5 grade pe teren ar putea face diferenta intre o casa excelenta pentru prosperitate si una aducatoare de lipsuri financiare? De ce sa extinzi o zona negativa a casei, cand foarte simplu ai putea mari o alta parte, mult mai benefica si prospera ? Daca ridici un nou etaj si inlocuiesti total plafonul vechi, ce tip de energie vei atrage oare? 

Serviciile feng shui oferite de Diana Roman in faza de proiectare includ data general favorabila si alegerea sectorului din care sa inceapa constructia, pentru a evita stresul generat de intarzieri, costuri neprevazute, accidente de munca si obstacole.

Selectia unui spatiu

Sursa foto: Pinterest.com

Cautarea unei noi locuinte sau a unei noi locatii pentru afacerea ta poate fi un lucru stresant si obositor. Ai o multime de griji zilnice si pe deasupra vrei un loc cu un bun feng shui.

Feng Shui Studio te poate ajuta sa iti restrangi cautarile si sa ai o evaluare corecta a spatiilor care ti se par interesante. 

Pentru clientii din Bucuresti care doresc evaluarea feng shui, Diana Roman se poate deplasa personal la spatiul de interes, sau in compania agentului imobiliar.
Diana este implicata frecvent in activitatea de house hunting pe baza principiilor feng shui, ofera asistenta feng shui, audit feng shui si recomandari feng shui atat in Bucuresti, cat si in celelalte localitati: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Buzau, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Craiova, Deva etc.

Pentru expertiza feng shui in alte localitati sunt necesare:
– deplasarea personala;
– furnizarea de catre client a unor informatii de mare exactitate legate de spatiul respectiv.

Asistenta pentru achiziționarea unui teren

.

Presupune:

  • analizarea formelor de relief inconjuratoare, a modului in care acestea pot sprijini energiile din interiorul cladirii si compatibilitatea acestora cu perioada 9, care va incepe in anul 2024;
  • evaluarea puterii chi-ului in zona respectiva;
  • evaluarea formei parcelei de teren si a dimensiunilor dupa principiile feng shui.

Actualizarea stelelor zburatoare anuale 2022

                                                                                sursa foto: Pinterest

Energiile sunt in continua transformare, si nici circumstantele din viata noastra nu sunt fixe. Fiecare dintre clientii Dianei are posibilitatea sa-si gestioneze energiile in schimbare  printr-o actualizare energetica anuala a propriului spatiu. La consultatia initiala, clientul primeste recomandarile pe termen lung, precum si remediile/activatorii feng shui necesari in anul curent. Desi remediile permanente sunt cele mai importante, energiile anuale actioneaza ca un catalizator care face lucrurile sa se intample in viata locatarilor, intr-o anumita secventa temporala. De aceea este necesara o actualizare feng shui anuala. Un raport anual se poate intocmi numai in corelatie cu energiile de baza ( natale) ale casei, si acesta te poate informa daca este bine sau nu sa renovezi un anumit sector al casei, daca va fi usor sa atragi un partener de viata sau sa concepi un copil, sa avansezi in cariera sau sa faci fata unei probleme de sanatate.

Preturi activitate consultanta

The-Price-Good-q

 

Consultanta feng shui presupune diferite tipuri de servicii, iar pretul  depinde de numarul de deplasari, de faza proiectului, de suprafata cladirii si de alti factori.                    Onorariul final va fi calculat in urma unei discutii preliminare cu clientul.

Cateva preturi orientative:

Deplasare la fata locului in Bucuresti si observatii legate de exteriorul spatiului analizat: 100 lei              Evaluare feng shui in vederea deciziei  de a cumpara sau inchiria – 500 lei / nivel  , cuprinde deplasare sau identificare a spatiului, mini raport scris furnizat in cateva ore.                                                                Intocmire raport complet scris de evaluare feng shui a unui spatiu si recomandari feng shui, pret pe metru patrat, include toate solutiile feng shui pentru energiile specifice spatiului si actualizare energetica pentru energiile temporale ale anului curent, o intalnire de prezentare a proiectului si optional, la alegerea clientului, fie o intalnire de feedback la 6 saptamani de la implementarea tuturor solutiilor recomandate, fie o intalnire de discutii cu arhitectul/decoratorul; pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului. La spatiile mici sub 60 mp, pretul este fix, indiferent de suprafata, iar la spatiile foarte mari, peste 200mp, pretul se poate negocia usor.
 Actualizare energii anuale  ( stele zburatoare anuale corelate cu energiile natale ale casei si cu energia personala a locatarilor) – 600 lei pentru case cu un nivel, 750 lei pentru case cu doua nivele, presupune raport scris si o deplasare in Bucuresti.
Sedinta de consultanta feng shui pe diverse teme la biroul Feng Shui Studio  – 200 lei/30 minute
Discutii suplimentare cu arhitectul/proiectantul/decoratorul pe baza studiului feng shui existent – 200 lei /ora plus cheltuieli deplasare.

Organizare workshop sau curs feng shui, curs Ba Zi astrologie chineza, curs dezvoltare personala pentru companii/corporatii – pret negociabil, in functie de cerintele clientului.

Raportul personal al florii de piersic – 100 lei ( metoda feng shui de activare a norocului personal in dragoste )
Raportul coltului personal al banilor – 100 lei ( metoda feng shui de atragere a noi oportunitati de castig )