Clientii Feng Shui Studio care au recurs la evaluare feng shui sunt atat persoane fizice care si-au dorit imbunatatirea unor aspecte din viata personala, cat si firme care aveau probleme legate de cash flow, incasari, clienti, conflicte intre angajati.

Printre clientii mai recenti din 2015 se numara:

L’Atelier , proprietar: Raluca Rinaldi.

10422337_450257248457632_1922483703682905060_n

Opinie client:

“A fost o vara 2015 cu adevarat incendiara !Mult de lucru, oameni noi, atelierul meu de masaje inflorea mai mult in fiecare zi. Pana cand….fara nicio explicatie sau avertisment, activitatea s-a oprit la inceputul lui septembie. Clientii nu mai sunau, altii se reprogramau sau renuntau. Ca manager al propriului business, am incercat sa gasesc o rezolvare la aces impas financiar. Una din solutii era sa investesc in publicitate. Lucru ce nu imi garanta clientela si oricum, nu imediat. Dupa foarte scurt timp mi-am adus aminte de Diana, deja clienta a atelierului, ce in timpul sedintelor de masaj imi povestea despre arta feng shui-ului cu foarte multa pasiune, despre cursurile facute in multe parti ale lumii si intelepciunea dobandita dupa fiecare curs. Avand si atat de multe cunostiinte in feng shui, era o adevarata placere sa o ascult.Zis si facut ! Am sunat-o, i-am dat detalii si datele ce ii erau necesare pentru intocmirea unui studiu feng shui iar la cateva zile era in atelierul meu cu toate explicatiile necesare. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o culoare sau un talisman puse intr-un loc anume pot face mai mult rau decat bine. “Biroul trebuie sa stea in partea cealalta, aici vei pune un clopotel de metal, iar acolo nu vei avea deloc rosu. ”, imi spune Diana. Am mai aflat ca blocajul brusc in care intrase business-ul meu se datora si unei perturbari a pamantului, care fusese “ zgandarita”in exteriorul cladirii de sapaturile si vibratiile provenite de la santierul de vizavi. Cum era sa-mi treaca mie prin cap ca se poate intampla asa ceva?Deloc fiind complicat, 80 % din remediile din lista au fost puse in practica imediat, iar in aceeasi zi telefonul avea apeluri dupa apeluri pentru programari, incasarile au crescut enorm, iar mie nu-mi venea sa cred ce intorsatura luasera lucrurile.  Partea buna este ca povestea in l’Atelier continua, cu clienti, cu prosperitate in afaceri doar datorita Dianei, pe care o voi consulta ori de cate ori voi mai avea nevoie. Lucrul cu profesionisti este usor si placut, iar asta este Diana, o profesionista in feng shui !”

Raluca Rinaldi,  manager at l’Atelier

www.latelierspa.com

Clienti 2014:

British Gallery – concept-store in stil britanic, situat pe str Paris, zona Piata Victoriei – Bucuresti; proprietari: Marius Plesea si Carmen Popescu

   Marius Carmenn        438

Acest magazin beneficiaza de mari sanse de succes si prosperitate, avand potentiale energii prospere atat in zona usii de intrare cat si la fereastra principala si la balconul care da catre strada.

In urma evaluarii feng shui, s-a constatat ca fluxurile de energie erau oarecum blocate din mai multe motive: poarta de acces in curte era intepenita si nu se deschidea suficient pentru a permite o curgere puternica a chi-ului si pentru a invita clientii sa intre;  in fata portii era plasat un panou publicitar mobil care obtura curtea si conducea energia catre vecini, in loc sa o atraga in curte; pe peretele din strada al cladirii erau crescute mici buruieni, erau amplasate anumite bucati de tabla ruginita care tineau de utilitati, geamurile de   la demisol aveau vopseaua partial scorojita si intregul perete exterior parea sterp, fara viata; modul de expunere a marfurilor pe scarile de marmura de la intrare subtia culoarul de acces al chi-ului, care nu mai patrundea in cantitate suficienta. Prosperitatea care ar fi putut intra pe geamul de la balcon si  pe fereastra principala era blocata de ambalajele din balcon si de autoadezivul de pe fereastra, iar tamplaria geamului este foarte groasa, ramanand din fereastra  o suprafata vitrata insuficienta pentru  activarea energiilor banilor.

Odata facute modificarile necesare, lucrurile au inceput sa mearga mai bine, au aparut noi clienti fideli si au crescut incasarile.

 

MUS – boutique modern cu dichisuri urbane moderne, proprietar Catrinel Popescu

catrinel                             437

La acest proiect, proprietarul a colaborat cu  scenografa Irina Solomon, care a realizat o adevarata capodopera la demisolul unei vechi vile bucurestene, dand viata si personalitate recomandarilor feng shui legate de schema cromatica si de obiectele de mobilier/decor.

S-au folosit mult decorurile si obiectele metalice, necesare din doua motive diametral opuse:                                                                       1. usa de acces in magazin se afla pe un sector extrem de nefast, care poate aduce necazuri, pierderi si lipsa clientilor. Pentru a dispersa respectiva energie problematica s-a folosit o schema cromatica pe alb, argintiu, auriu si s-au amplasat multe obiecte metalice de decor. Sectorul nefast se prelungea catre zona casei de marcat printr-o bolta larg deschisa. Aceasta a fost inchisa prin expunerea unor obiecte de arta metalice suspendate, realizate de un artist contemporan.

2.spatiul principal de vanzare si zona casei de marcat se afla pe energia prosperitatii pe termen indepartat, energie caracterizata de elementul Apa si care a fost stimulata prin mobilier metalic.

432 427   423

 

Mareea Travel – sediul central al binecunoscutei agentii de turism; proprietar: Marius Usturoiu

mareea

 

Artmosphera – centru de creatie pentru copii si after school

Proprietar: Gabriela Stanciu

556387_138902402915371_120003039_n   11402376_654326514702711_1999566064240204623_o