Intrebari frecvente:

Ce inseamna Ba Zi sau Cei patru stalpi ai destinului? Am nevoie de analiza Ba Zi cand imi fac echilibrare feng shui pentru casa?

Scoala Ba Zi este de fapt o forma de astrologie chineza feng shui. Analiza stalpilor sau pilonilor destinului ofera informatii detaliate despre o persoana, nu despre casa.

In analiza coloanelor destinului se considera ca atunci cand te cunosti pe tine si iti evaluezi energiile in mod corect, poti beneficia la maxim de ceea ce ti-a fost dat prin destin. Energia ta personala a fost modulata odata cu  prima gura de aer pe care ai respirat-o, in momentul nasterii.

Intelegandu-ti sinele interior vei putea sa-ti creezi o viata fericita si plina de succes-aceasta este premiza fundamentala in Ba Zi-Cei patru stalpi ai destinului. Cunoscandu-ti punctele tari si punctele slabe, vei avea o viziune corecta si puternica asupra celui mai bun moment, asupra celor mai bune oportunitati si celor mai bune legaturi din viata ta.

Maestrii chinezi din vechime definesc trei factori care influenteaza norocul:

1. Norocul din Cer – norocul pe care l-ai primit prin destin, in momentul nasterii; acesta nu poate fi schimbat, poate fi doar inteles.

2. Norocul Pamantului – adus de un bun feng shui al casei in care locuiesti.

3. Norocul Omului – constituit din eforturile personale: studiu, legarea unor relatii favorabile, a avea grija de propria sanatate, luarea de decizii intelepte etc

Scoala Ba Zi ajuta la descifrarea codului destinului.

Exista multiple alte metode de divinatie, insa unicitatea sistemului Celor patru coloane ale destinului a fost demonstrata de-a lungul timpului.

Exista aplicatii Ba Zi extreme de interesante pentru a imbunatati feng shui in locuinta sau la biroul tau.

Exemplu: in functie de data nasterii tale, se poate determina directia specifica de asezare a unei case pe un teren care te poate face sa fii singur, sa nu te casatoresti sau sa incepi sa experimentezi probleme cu viata intima, dupa ce te muti in acea casa.

De ce Ba Zi se mai numeste si Cei patru stalpi ai destinului, sau Cele patru coloane ale destinului?

Calculele acestei metode se bazeaza pe patru piloni care determina destinul cuiva: anul, luna, ziua si ora nasterii unei persoane.   Ba Zi se mai numeste si Scoala celor Opt Caractere, pentru ca fiecare pilon are doua caractere ce exprima un anumit element, de polaritate yin sau yang.
Exista 10 tulpini ceresti si 12 ramuri pamantesti. Fiecare pilon este exprimat printr-o tulpina cereasca si o ramura pamanteasca. Chart-ul Ba Zi evalueaza energiile cu care persoana s-a nascut. Pentru a calcula un chart, consultantul feng shui va converti data de nastere a clientului in functie de calendarul chinezesc. Analiza se va face pentru diferite perioade de timp, cicluri de cate 10 ani, perioade de un an sau chiar pentru zile si ore.

Programari analiza coloanelor destinului – Diana Roman

Trimite un mesaj prin pagina ” Contact” cu adresa ta de e-mail sau telefoneaza pentru programare si pentru stabilirea metodei de plata.

Nu vei primi un raport scris; rezultatul analizei iti va fi prezentat in cadrul unei discutii la biroul Feng Shui Studio. Poti inregistra discutia prin metode proprii ( pe telefon ) sau poti lua notite. Sedinta dureaza o ora.

Periodic poti programa sedinte de analiza destinului pentru a fi la curent cu ceea ce te asteapta in viata si pentru a afla ce remedii poti folosi.

 

articol scris de Diana Roman, specialist feng shui si astrologie chineza Ba Zi – Cei patru stalpi ai destinului