Articol scris de Dina Roman, consultant feng shui si Cele patru coloane ale destinului

In fiecare an, anumite directii  spatiale sunt perturbate si orice maestru feng shui iti va recomanda sa eviti sa deranjezi acea zona. A deranja inseamna a renova, a produce vibratii datorate zgomotelor, a extinde cladirea pe acea directie, a taia copacii din acea directie.

Una dintre perturbarile anuale este Tai Sui, sau ” generalul” guvernator al anului. In mitologie chineza exista 60 de astfel de generali, insarcinati pe durata unui an sa pazeasca soarta muritorilor. Asemenea oricarui inalt demnitar, si Tai Sui doreste sa fie tratat cu respect, adica sa nu fie privit in fata si sa nu fie deranjat cu zgomote neplacute.

Generalul anului 2017 Anul Cocosului se numeste Tang Jie si pentru ca poarta in mana o sulita, se pare ca anul va fi marcat de anumite conflicte armate.

Dincolo de legenda, aceasta perturbare anuala numita Tai Sui are legatura cu miscarea si campul energetic al planetei Jupiter, motiv pentru care se mai numeste si Marele Duce Jupiter.

Tai Sui 2017 se afla pe sectorul de Vest si pentru a-i putea castiga favorurile trebuie sa nu faci renovari in vestul casei sau al curtii pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018.

De asemenea, ca sa nu-l ofensezi pe Tai Sui 2017 trebuie sa eviti sa privesti catre Vest.

Asemenea oricarui iubitor de animale, Tai Sui poate fi imbunat la vederea animalului sau preferat de companie. Acesta se numeste Pi Yao,  si il poti purta pentru a  obtine sprijin si protectie anuala din partea sefului, a autoritatilor si a oricarei persoane care are un nivel ierarhic superior tie.

Pentru a afla toate recomandarile feng shui legate de renovari poti programa o consultatie feng shui cu Diana Roman, specialist feng shui rezidential/business.

Contact