Nobilul este o stea norocoasa care poate aparea in cele patru coloane ale destinului unei persoane, sau in coloana curenta de noroc.

Daca nobilul apare in pilonul zilei nasterii, inseamna ca persoana va avea un mariaj bun.

Daca nobilul apare in pilonul orei, inseamna ca persoana va avea copii norocosi si binecuvantati, cu care se va intelege foarte bine ( daca nu exista in harta alte elemente care sa compromita norocul).

Daca nobilul apare in perioada actuala de noroc, inseamna ca persoana se va bucura de sanse si de oportunitati minunate timp de 10 ani.

Exemplu: la cursurile de Ba Zi profesionale se studiaza o situatie  in care ajutorul nobililor s-a manifestat in mod senzational in  viata unui copil. Este vorba de o familie de cubanezi care a incercat sa imigreze in SUA, plecand din Cuba cu o barca. S-a pornit o furtuna puternica, barca a fost rasturnata si toti membrii familiei s-au inecat, cu exceptia fiului cel mai mic, care a fost salvat de doi delfini care au inotat langa el si l-au impins cu trupurile lor pana la tarm.  Stapanul zilei copilului era inconjurat in harta Ba Zi a momentului de doi nobili, reprezentati de Apa Yang. Delfinii, creaturi care traiesc in mare si sunt asociate cu Apa Yang, au intrupat acesti nobili.

Daca vrei sa afli care sunt nobilii tai si cand se vor manifesta in viata ta, programeaza o consultatie cu Diana Roman, specialist Ba Zi si feng shui.

Contact