Diana Roman, consultant feng shui si expert Ba Zi coloanele destinului la Feng Shui Studio, specialistul feng shui al postului de televiziune Romania TV organizeaza in acest an Extravaganza feng shui in orasele Bucuresti si Cluj Napoca.

Diana Roman a studiat in mod direct feng shui si Ba Zi cu Marele Maestru Raymond Lo din Hong Kong si cu Maestrul Benson Yeo  din Singapore.

Inregistrare de la Romania TV impreuna cu Maestrul Benson Yeo, cu ocazia cursului avansat Ba Zi organizat de acesta :

 

Extravaganza feng shui este denumirea seminarului festiv de feng shui si astrologie chineza organizat in fiecare an in lunile ianuarie sau februarie cu ocazia Anului Nou Chinezesc.

Nou! la Extravaganza feng shui 2017 Anul Cocosului, organizata de Feng Shui Studio vei putea urma un curs introductiv de feng shui traditional la care vei invata tehnici feng shui pe care le poti aplica pentru tine si pentru locuinta ta. De asemenea, vei descifra primele notiuni de baza de astrologie chineza, tulpinile cresti, ramurile pamantesti, pilonii de noroc ai omului.

Toate acestea iti vor folosi pentru a putea intelege tema esentiala a seminarului Extravaganza 2017: previziuni pentru zodiile chinezesti in 2017 si  remediile feng shui necesare pentru stelele zburatoare din Anul Cocosului 2017.

Extravaganza feng shui 2017 Bucuresti – Hathor House, 14 ianuarie 2017.

Extravaganza feng shui 2017 Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor, 4 februarie 2017.

Seminarul se va desfasura intre orele 9.30 – 17.30 si va include apa, racoritoare, gustari la pranz.

De asemenea, se va organiza o tombola cu premii.

Te poti inregistra la numarul 0769649188 cu cateva zile inainte de data fixata pentru Extravaganza.