peach-blossom-treeEste o metoda simpla pentru activarea norocului in dragoste sau de a intalni noi parteneri de sex opus, in vederea imbunatatirii vietii personale.Metoda se adreseaza doar femeilor, da rezultate rapide, se bazeaza pe energia ta personala si nu are legatura cu echilibrarea  feng shui a spatiului tau.  Vei primi un raport scris care contine coltul din casa ta ce trebuie activat pentru noroc in dragoste, exprimat ca si directie magnetica in grade; de asemenea, vei primi instructiuni legate de activatorii specifici tie, necesari in acel colt. Coltul tau norocos se afla pe acelasi unghi – aceeasi directie magnetica, in orice cladire vei locui sau lucra, dar el difera de la o persoana la alta si necesita activatori diferiti. Nu are legatura cu metodele bazate pe numarul Kua. Aceasta metoda ajuta la intalnirea unor persoane noi, dar nu are rolul de a imbunatati o relatie deja existenta. Daca te afli deja intr-o relatie in care doresti sa ramai, nu aplica aceasta metoda, pentru ca te vei trezi intr-un triunghi amoros.

Atentie! Acest raport contine indicatii suficiente ca tu sa poti aplica metoda, dar nu include masuratori, deplasarea la spatiul  respectiv a unui consultant sau marcarea coltului pe planul cladirii tale.

Pentru a comanda, trimite prin sectiunea Contact un e-mail care sa contina numele tau, numarul de telefon si data nasterii tale ( zi, luna, an). Raportul tau va fi gata in maxim 3 zile lucratoare. Plata se va face in avans, la sediul nostru sau prin transfer bancar.

Pret: 100 lei