Articol scris de Diana Roman, expert feng shui si specialist coloanele destinului recomandat in lista scolii Marelui Maestru feng shui Raymond Lo

La fel de fin si gratios precum patina intr-un balet pe gheata, energiile invizibile ale stelelor feng shui anuale isi vor incheia stagiunea Anului Maimutei  si cu o pirueta maiastra printre patratele grilei Lo Shu vor demara un nou spectacol: Anul Cocosului de Foc Yin. Isi vor ocupa noul loc pe scena, in roluri pozitive sau negative, iar tu, din fotoliul din care urmaresti fantasticul joc al destinului tau, vei  fi mai aproape de unele stele zburatoare si mai departe de altele.

Arta feng shui te poate ajuta ca prin lumini si umbre, reflectoare si cortine lasate jos  sa intaresti puterea energiilor pozitive de pe scena casei tale, si sa o micsorezi pe cea a energiilor negative.

Poti gasi mai jos harta stelelor zburatoare 2017.

Sursa imagine: http://www.naturestreasurellp.com/flying-stars/

Primul pas este sa ai planul casei. Apoi, trebuie sa iti marchezi pe plan sectoarele directionale. Daca cumva nu te descurci, te asteptam cu drag la Extravaganza feng shui 2017 organizata de Diana Roman, unde vei invata tot ce ai nevoie pentru a-ti construi harta de stele zburatoare anuale 2017. Pentru detalii suna la tel. 0769649188.

Dupa ce ti-ai marcat sectoarele, deja poti incepe sa te ocupi de remedii si activatori feng shui pentru stelele anuale.

O parte dintre remedii deja le ai. Pe celelalte va trebui sa le procuri inainte sa inceapa Anul Nou Chinezesc.

Remediile din anii trecuti mai pot fi folosite daca arata perfect, stralucesc, daca nu sunt innegrite, jupuite, zgariate sau cu vopseaua sarita. Daca nu arata foarte bine, arunca-le si fa rost de altele noi!

Mult succes, si un an nou senzational iti doreste Diana Roman, consultant feng shui rezidential/business!