Ba Zi sau astrologia chineza reprezinta studiul unui cod secret al destinului. Acest cod ne poate revela compatibilitatea dintre doi parteneri, cat de lunga sau de scurta este perioada in care vor forma un cuplu, aspecte legate de neintelegeri si divort, sentimentele acestora, iubirea sau lipsa acesteia, interesele ascunse din relatie…

Am ales drept studiu de caz un cuplu foarte indragit, si ma voi limita la a explica iubirea lor.

Iata hartile lor natale, din care lipseste ora nasterii:

Antonia

antonia

 

Alex Velea

alex-velea

In Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului, persoana analizata este reprezentata de Stapanul zilei+ tulpina cereasca a zilei nasterii.

Intre tulpinile ceresti exista anumite relatii, de combinare sau ciocnire.

Cand tulpinile ceresti ale zilelor de nastere a doua persoane se afla in relatie de combinare, aceste persoane simt atractie instantanee una fata de cealalta, si ajung sa nu se mai poata “dezlipi”.

De exemplu, Apa Yang se combina cu Focul Yin.

Antonia este nascuta intr-o zi de Apa Yang, iar Alex Velea intre-o zi de Foc Yin.

Sub Stapanul Zilei se afla Palatul Casatoriei.

Cand o parte din harta unei persoane apare in harta altei persoane, inseamna ca intre cei doi se  va intampla ceva semnificativ.

Alex Velea are in Palatul Casatoriei o Capra, iar Antonia a intrat la varsta de 27 de ani in pilonul de noroc al Caprei.

Alex Velea, in schimb de afla in norocul Apei Yang, iar Apa Yang o reprezinta exact pe Antonia. Iata cum prezenta unuia in viata celuilalt se poate vedea in hartile lor Ba Zi.

Mai mult decat atat: intre 17 si 27 de ani, Antonia s-a aflat in norocul Calului, iar dupa 27 a intrat in norocul Caprei. Atat Calul, cat si Capra au cate o radacina ascunsa de Foc Yin , care este  Stapanul Zilei lui Alex Velea. Radacinile ascunse reprezinta emotiile noastre, ceea ce iubim, ce tinem secret sau aproape de sufletul nostru.

Alex Velea se afla in norocul Apei Yang pe Maimuta, iar in Maimuta exista o radacina ascunsa de Apa Yang, Stapanul Zilei Antoniei.