Articol scris de Diana Roman, specialist astrologie chineza Ba Zi – Cei patru stalpi ai destinului

Ne aflam in plin sezon al toamnei, cand polaritatea energiilor din natura inclina catre latura Yin, linistita. Focul verii s-a mai domolit iar energia noastra trebuie mai degraba conservata prin stil de viata linistit.

Tulpina cereasca de Lemn Yin a lunii septembrie sta asezata pe Ramura Pamanteasca a Cocosului, caracterizat de Metal Yin. Cele doua elemente se afla in conflict, indicand probleme de sanatate, conflict si dezacord.

In Cele patru coloane ale destinului – sistem de astrologie chineza folosita si in feng shui, Lemnul Yin are legatura cu segmentul Ficat – Vezica Biliara, degetele, gatul, parul, iar Metalul Yin cu respiratia, plamanul, intestinele, pielea si tot ce inseamna beauty. Din cauza elementelor aflate in relatie de ciocnire, toate segmentele enumerate mai sus ar putea fi afectate de boala in luna septembrie. Pentru a proteja ficatul si vezica biliara este bine sa avem grija la alimentatie si sa bem infuzii din plante, pentru sanatatea intestinelor si pentru aspectul frumos al pielii este bine sa urmam cure de detoxifiere, iar aparatul respirator este bine sa fie sprijinit prin suplimente care intaresc imunitatea.

Luna Cocosului poate aduce probleme nativilor din Cocos, care se “ autopenalizeaza”, ajungand sa faca acelasi lucru de mai multe ori pentru a avea succes, sau sa renunte din orgoliu la lucruri care ar fi in interesul lor. Se recomanda purtarea unui simbol cu Dragon pana pe 7 octombrie, simbol care pentru cele mai multe persoane va minimiza efectele neplacute.

Cocosul se afla in relatie de ciocnire cu Iepurele, de aceea nativii Iepure ar putea experimenta anumite neplaceri, in special avand la baza chestiuni legate de sex, si in cazul lor de asemenea este necesara purtarea unei imagini cu un Dragon.

Diana Roman-expert feng shui si Cele patru coloane ale destinului