Articol scris de Diana Roman, expert feng shui rezidential/business

Ce inseamna pentru tine consultanta feng shui pentru anul 2017? inseamna ca ai deja un raport feng shui al casei,  intocmit de specialistul feng shui pe baza datei de constructie a imobilului si pe baza masuratorilor  facute cu busola  feng shui de specialitate, iar in anul 2017 recomandarile feng shui sunt actualizate pe baza stelelor zburatoare 2017 din Anul Cocosului. Remediile feng shui potrivite intr-un an nu mai sunt corecte in anii urmatori, ele trebuie reamplasate, pentru ca si norocul se schimba. Activatorii feng shui se vor muta pe noua pozitie a stelelor zburatoare anuale, iar remediile care se folosesc pentru dispersarea influentelor anuale nefaste se vor pozitiona si ele acolo unde s-au mutat stelele bolii, obstacolelor, necazurilor si agresivitatii.

Ce nu inseamna pentru tine consultanta feng shui  pentru 2017 Anul Cocosului? nu inseamna ca poti folosi doar remedii anuale pentru stelele  zburatoare 2017. dsste posibil ca o ste4a zburatoare foarte buna sa ajunga in casa ta pe un sector nenorocos, activandu-l, In acest caz, trebuie sa iei masuri ca energia nefavorabila sa nu fie intarita de influenta anuala. Nu poti activa stelele anuale fara a avea un calcul de specialitate referitor la amprenta energetica permanenta a spatiului tau. Spre exemplu, daca vei incerca sa activezi steaua 8 a prosperitatii anuale , aflate in 2017 in Est, intr-o casa construita in anii 90 si orientata catre Vest, nu vei face decat sa  activezi in Estul acelei case boala, pierderea si nenorocul.

Pentru ca tu sa fii sigura ca esti pe drumul cel bun, si ca folosesti cu adevarat feng shui in interesul tau, programeaza o consultanta feng shui de specialitate cu Diana Roman, expert feng shui rezidential/business la Feng Shui Studio.

Contact