autor: Diana Roman, expert feng shui international, specialist Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului la www.fengshui-studio.ro

articolul poate fi preluat doar integral, precizand autorul si sursa

America este in stare de soc, in urma atacului armat din clubul din Orlando.

Faptele

Un tanar de origine afgana, care iesise la plimbare impreuna cu sotia si copilul, a fost indignat la vederea unui cuplu gay care se saruta cu pasiune, chiar in fata familiei sale. Ceva mai tarziu, ducandu-se la baie a intalnit si acolo doi homosexuali care se sarutau. Furia lui a crescut si apoi s-a ajuns la atacul armat.

Oare sa fie intamplatoare aceste evenimente? Sau sa fie totul programat dinainte?

Am incercat ca din perspectiva stiintei milenare feng shui si a codului secret chinezesc al destinului Ba Zi sa raspund la cateva intrebari:

-De ce tragedia s-a petrecut in aceasta luna?

-De ce in aceasta zi?

-De ce in Florida?

-De ce in Orlando?

-De ce au fost implicati cei din comunitatea gay?

-De ce Omar Mateen?

 

Harta stelelor zburatoare feng shui din luna iunie, luna Calului

2016-FL-Stars-June-2

 

Sursa foto: http://www.lightoffengshui.com/monthly-flying-stars/

 

Harta coloanelor destinului Ba Zi din ziua de 12 iunie 2016

 

  Hour Day [You] Month Year
Female Fire Female Wood Male Wood Male Fire
Red
Cow
Green
Cow
Green
Horse
Red
Monkey

 

Sursa foto: http://www.chinesefortunecalendar.com/

 

Harta statului Florida

florida-map-port-st-lucie

 

Sursa foto: http://www.cityofpsl.com/

 

Luna Calului – iunie 2016 este o luna de Lemn Yang pe Cal. Calul reprezinta o energie foarte yang de foc – mijlocul verii. Acest foc este intetit de elementul Lemn de deasupra, din tulpina cereasca a lunii. Atat Lemnul Yang cat si Calul sunt energii foarte masculine, alaturarea lor aducand multa “ valvataie” si mult dinamism.

In astrologia chineza, Lemnul Yang reprezinta un trunchi de copac, sugerand inflexibilitatea, incapatanarea si incapacitatea de adaptare.

Omar Mateen se pare ca nu s-a putut adapta situatiei in care cei doi gay se sarutau.

Ziua in care a avut loc atacul a fost o zi de Lemn Yin, iar presupusa ora a atacului este ora 2 a.m., adica ora de Foc Yin pe Bivol.

In astrologia chineza, Focul Yin este o flacara, un foc de arma, o explozie.

Pentru ca focul sa fie declansat, el are nevoie de un chibrit, adica o bucatica mica de lemn, Lemn Yin.

Lemnul Yin a aparut in tulpina celesta a zilei de 12 iunie.

Atat ziua, cat si ora atacului ( conform surselor online) au fost de Bivol.

In astrologia chineza exista anumite glume care se fac pe baza hartilor natale care au un Bivol, spunandu-se ca acolo poate oricand sa apara “ boala vacii nebune”.

Bivolul are anumite energii ascunse, una dintre ele fiind Metalul Yin. In Bivol, Metalul Yin se afla faza numita “ depozitare”, adica este un element care uneori va fi folosit, si alteori nu..

Metalul Yin simbolizeaza o arma.

Omar Mateen avea permis legal port arma – Metalul Yin pe care il pastra in caz de nevoie.

 

Data de nastere completa a lui Omar Mateen nu este cunoscuta la aceasta ora, dar se stie ca el a fost nascut in anul 1986 – un an de Foc Yang pe Tigru.

In anul curent 2016, anul Maimutei de Foc, cei nascuti in anul Tigrului se afla in relatie de ciocnire cu energia Maimutei si cu Tai Sui-energia guvernatoarea a anului. Aceasta ciocnire aduce de cele mai multe ori accidente intre vehicule si probleme cu legea.

 

Iata ce s-a intamplat la fata locului, conform surselor online:

 

“Poliția a folosit mai întâi un mecanism exploziv, pentru a distrage atenția suspectului, după care a intrat în club cu ajutorul unui vehicul.

În urma schimbului de focuri cu trupele SWAT, suspectul a fost ucis. Anunțul a fost făcut în jurul orei 6.00. Bărbatul avea asupra lui o armă de asalt, o armă de mână și ceva care părea a fi „un dispozitiv exploziv”. Au fost două serii de schimburi de focuri, iar în asalt au fost implicați nouă agenți.”

 

Luna Calului este una dintre cele patru luni care sunt numite “ Floarea de piersic”. Aceasta denumire aduce in atentie chestiuni legate de iubire, dar si de sex. De multe ori, aparitia florii de piersic are legatura cu scandaluri sexuale. Tema care a stat la baza atacului a fost una cu conotatie sexuala: intoleranta atacatorului fata de preferintele sexuale ale altor oameni.

 

Din perspectiva feng shui, stelele zburatoare centrale ale anului si lunii curente sunt 2-7.

Aceasta combinatie sugereaza foarte multe lucruri:

  • 7 este steaua lunara a agresivitatii, scandalului, tradarii si inselaciunii, furtului, dar ale legatura si cu chestiuni sexuale, cu gura si buzele, vorbitul, cantatul, barfa
  • 2 este o stea a bolilor, dar in acelasi timp ea are legatura si cu sanatatea mentala, cu depresia, cu notiunile de femeie, sotie si mama
  • Combinatia 2-7 intareste foarte mult energia agresivitatii si de asemenea are legatura cu focul si cu incendiile, in special daca apare si energia lui 9 Agentii implicati in schimbul de focuri din club au fost 9 la numar.

 

Iata ce declara tatal atacatorului:

“„Eram în centru, în Miami, iar oamenii cântau. Și a văzut doi bărbați sărutându-se în fața soției și copilului și s-a enervat foarte tare”, a declarat Mir Seddique, tatăl suspectului ucis de poliție. „Se sărutau și se pipăiau și el a spus:Uită-te la ăștia! Fac asta în fața soției și copilului meu! Apoi am mers la baie și acolo am dat iar peste cei doi care se sărutau”, a povestit bărbatul. “

 

Stelele zburatoare centrale afecteaza toate sectoarele spatiului, dar in special zonele centrale. Daca privim harta celor doua continente americane, Florida se afla in zona centrala. De asemenea, Orlando se afla in centrul statului Florida.

 

Omar Mateen se nascuse si se pare ca si locuia in Port St. Lucie, pe coastra estica a statului.

Conform unei alte surse online, atacatorul ar fi avut posibile legaturi cu gruparea ISIS, care isi are sediul in Siria:

“ISIS, which is based in Syria, has targeted gay men for beatings and murder in the Middle East and has filmed its members throwing some men suspected of being gay from the roofs of buildings.”

Fata de Florida, Siria se afla  in Est.

In est, luna Calului aduce combinatia lunara de stele 9-5; steaua dezastrelor, nenorocirilor si a accidentelor 5 de galben este amplificata la maxim de steaua 9 de foc. Dezastrul se poate spune ca a avut cumva ca punct de origine estul- directia din care a pornit atacatorul.

Initial, se pare ca el a mers impreuna cu tatal, sotia si copilul sau la Miami, deci a plecat catre directia Sud.

Ce tip de energii se afla in Sud?

In primul rand perturbarea anuala numita Cele trei ucideri, care atrage trei tipuri de ghinion.

In al doilea rand, stelele zburatoare anuale si lunare din Sud sunt 6-2.

-6 este legat de energia tatalui, a conducatorului, a capului familiei, dar are si conotatii religioase.

-2 are legatura cu sotia, deci Omar a plecat la Miami impreuna cu tatal si cu sotia sa.

Combinatia 6-2 este foarte mult conectata cu singuratatea, deplasarile in scop religios si cu ideea de a profita, de a trage foloase de pe urma unei persoane sau situatii, pe considerente spirituale.

Surse online:

“Potrivit FBI, suspectul ar fi putut avea „o înclinație” pentru terorismul islamist, transmite AFP. „Avem indicii (care lasă să se înțeleagă faptul) că acest individ ar fi avut simpatii pentru această ideologie, însă nu putem afirma acest lucru cu certitudine”, a explicat Ron Harper, agent special al FBI. Un oficial citat de Reuters a spus de asemenea că autoritățile americane investighează dacă atacatorul era un „lup singuratic”.”

Fata de Port St Lucie, Orlando se afla la Nord Vest. In acest sector, in luna Calului  iunie 2016 se afla steaua 3 a conflictelor.

Facand o analiza feng shui si Ba Zi mai amanuntita a energiilor zilei si orei, se pot gasi si mai multe explicatii pentru producerea acestei nenorociri.

Steaua 7 din centru, care mai inseamna si inselatorie sau pacaleala, furt al drepturilor de autor, poate indica inclusiv faptul ca intreaga poveste este o pacaleala care ascunde altceva. Motive ascunse?! Autori ascunsi ?!

 

 

Daca iti doresti sa deprinzi aceste arte chinezesti previzionale, legate de spatiu ( feng shui) si de timp ( Ba Zi sau Phat Chee, Cele patru coloane ale destinului) te poti inscrie la cursurile organizate la Feng Shui Studio de Diana Roman, expert international feng shui si Ba Zi.

 

autor: Diana Roman, expert feng shui international, specialist Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului la www.fengshui-studio.ro

 

articolul poate fi preluat doar integral, precizand autorul si sursa