Articol scris de Diana Roman, expert feng shui si Ba Zi , Cele patru coloane ale destinului

Asiaticii cred cu tarie ca alegerea unei zile norocoase pentru a plasa in casa remediile feng shui poate avea o importanta majora. Ei au folosit si folosesc si in prezent selectia datelor pentru:

-alegerea zilelor de incepere a luptelor si a razboaielor, ca sa-si asigure victoria;

-pentru inmormantarea strabunilor, ca acestia sa ajute generatiile viitoare sa-si pastreze puterea;

-pentru nastere prin operatia de cezariana, astfel incat destinul copilului sa fie mult imbunatatit;

-pentru plasarea remediilor feng shui, astfel incat acestea sa aiba impact maxim si eficienta .

Pentru selectarea acestor date este necesara multa maiestrie. De asemenea, metodele folosite sunt coloanele destinului personal al fiecarei persoane numite Ba Zi  si almanahul feng shui chinez Tung Shu.

Este posibil ca o zi foarte norocoasa pentru cineva sa fie nenorocoasa pentru altcineva.

Daca ai remedii feng shui pe care doresti sa le plasezi in luna octombrie ( indiferent daca este vorba despre remedii feng shui pentru sanatate, despre activarea unei fantani feng shui pentru prosperitate sau despre remedii impotriva stelelor feng shui nocive) si doresti o ghidare generala pentru marirea eficientei , ai putea utiliza urmatoarele zile :

4,9,17,19,21, 26,29,31  octombrie 2018 .

Atentie!! nu plasa niciodata detalii de apa la intamplare!

Daca rezultatele continua sa se lase asteptate, poti apela la o analiza feng shui de specialitate. Este posibil ca energia permanenta a sectorului respective sa fie mai putin norocoasa, sau  nepotrivita pentru scopul tau. Este posibil ca intreaga cladire sa fie intemnitata sau sa aiba ceea ce se numeste “ norocul inversat”.

De asemenea, este posibil ca perioada actuala  a vietii tale calculata prin analiza coloanelor destinului sa fie mai putin norocoasa, si sa ai nevoie de un impuls, ca lucrurile sa o ia din loc.

Diana Roman te poate ajuta, pentru ca este un expert feng shui cu multa experienta, membru asociat al IFSA ( International Feng Shui Association) din Singapore, este acreditata ca si consultant international feng shui si Cele patru coloane ale destinului de Scoala Raymond Lo – Hong Kong, fiind listata de catre Marele Maestru pe pagina  sa personala .

Poti programa o consultatie feng shui cu Diana Roman la :

http://fengshui-studio.ro/contact/