Meciul Simona Halep-Jelena Ostapenko va fi  o adevarata competitie a elementelor.

Articol scris de Diana Roman, expert feng shui si Ba Zi coloanele destinului.

www.fengshui-studio.ro

Harta Simonei Halep

Harta Jelena Ostapenko

 

Simona este nascuta in zi de Metal Yang, iar Jelena in zi de Metal Yin. Cand elementul sinelui apare in harta cuiva, dar cu polaritate opusa ( Simona Metal Yang, Jelena Metal Yin)este considerat competitor, iar competitorul este cel care iti vrea banii, fericirea, gloria.

Cum stau  din punct de vedere al norocului cele doua adverdare? Evident ca ambele stau bine pe termen lung, altfel nu ar fi reusit sa se califice in semifinalele Roland Garros.

In analiza coloanelor destinului unei persoane, norocul este influentat de aparitia si de forta pe care o au asa zisii “ zei folositori”.

Zeii folositori ai Simonei sunt Lemnul Yang, Tigrul, Focul Yin, Calul.

Zeii folositori ai Jelenei sunt Apa Yang, Porcul, Bivolul, Lemnul Yin, Iepurele.

Simona se afla intre 33 si 43 de ani ( pilonul actual al existentei) in norocul Metalului Yin/Bivol.Metalul Yin este adversara sa, Jelena. Conform stagiilor de crestere a elementelor, Metalul Yin incepe sa creasca  in Sarpe, ajunge la apogeu in Cocos si intra in mormant in Bivol. De aceea, in actuala perioada Simona este intr-o perioada excelenta. Harta ei natala indica adversarii -Metalul Yin –  “ in mormant”, adica intr-o faza mai putin norocoasa. Totusi, ne aflam in anul Cocosului,animal care este echivalent cu Metalul Yin, care aduce mai multa forta adverdsarilor sai. De aceea, Simona participa la o competitie cu adversari puternici.

Simona este nascuta intr-un an de Metal Yin pe Capra, pilon care ciocneste pilonul ei actual Metal Yin/Bivol si care slabeste forta adversarilor sai.

Simona a castigat semi finala in zi de Foc Yang pe Tigru, luna Foc Yang pe Cal, deci zi extraordinar de norocoasa.

Astazi ziua finalei este o zi de Pamant Yang pe Dragon, luna de Foc Yang pe Cal.

 

Pe de alta parte , Jelena se afla la limita intre doua coloane ale norocului. Acum este in norocul de Pamant Yang pe Maimuta, iar peste o luna va intra in norocul Pamantului Yin pe Cocos.

Ea s-a nascut cu o harta foarte norocoasa, avand cei doi zei folositori Porc si Bivol in  coloanele permanente ale destinului.

Ziua finalei, zi de Dragon, tine in capcana Lemnul Yin, zeul ei folositor, care reprezinta si banii neconventionali.In anumite situatii, cand zeul folositor este prins in capcana, norocul este diminuat. Totusi, ea are ceilalti doi zei folositori Porc si Bivol foarte activi.

Meciul a inceput la ora de Metal Yang/Maimuta si se va termina in mod probabil la ora de Apa Yang/Caine. La ora Cainelul, Metalul Yin este prins in capcana, iar Apa Yang este zeul folositor al Simonei.

Ramane de vazut cum se va termina meciul, dar cu siguranta spectatorii se vor putea bucura de o reprezentatie de inalta clasa.