Maimuta isi ia ultimul tribut, inainte de a preda stafetaCocosului, animalul guvernator al anului 2017.

In dimineata zilei de 25 decembrie 2016, un avion rusesc s-a prabusit, avand la bord peste 90 de pasageri. Ce explicatie poate oferi metafizica chineza pentru aceasta catastrofa, din perspectiva spatiului si timpului?

Feng Shui

Avionul decoleaza de la Moscova, avand destinatia Latakia, Siria, facand o escala la Soci.

Directia de zbor este de la Nord catre Sud, iar in Sud se afla steaua lunara 5 de galben din decembrie 2016. Aceasta stea este responsabila cu producerea catastrofelor si a deceselor.

Harta stelelor zburatoare ale zilei ne indica faptul ca in ziua de 25 decembrie, in Nord se afla steaua 5 de galben, iar in centru steaua 9.

Stelele zburatoare centrale ale datei de 25 decembrie sunt: 2- stea anuala 2016, 1-stea lunara luna Sobolanului – decembrie.

Steaua 2 aduce boala si accident, fiind o stea de pamant. Steaua 1 este o stea care guverneaza inclusiv arta si creativitatea, este o stea de apa, iar in feng shui apa este controlata( distrusa) de pamant. In avion erau multi artisti, membri ai unei celebre orchestre ruse.

Steaua 9 este o stea de foc, iar in feng shui focul creste puterea pamantului. Drept urmare, in aceasta zi  steaua 2 de pamant, precum si   steaua 5 de galben, tot de pamant, aducatoare de nenorociri, au  fost foarte puternice, anuland efectiv steaua 1 favorabila si conexa cu arta si artistii.

In plus, graficul culoarului aerian indica faptul ca, dupa decolarea de la Soci, traiectoria avionului a fost catre Sud Vest, iar in Sud Vest se afla si Tai Sui 2016, care aduce necazuri daca este “ ofensat” privindu-l in fata, adica zburand catre el.

Ba Zi – Cele patru coloane ale destinului

Date: 12/25/2016

Day
9-Purple Fire
Month
1-White Water
Year
2-Black Earth
South
East
8 4 6
7 9 2
3 5 1
West
North

 

South
East
9 5 7
8 1 3
4 6 2
West
North

 

South
East
1 6 8
9 2 4
5 7 3
West
North

 

 

 

Dupa escala la Soci, avionul a decolat catre Siria si dupa cateva minute de zbor ,adica in jurul orei 5.40 a.m., a disparut si s-a prabusit. Durata zborurilor intre Moscova si Soci este cam de  doua ore si douazeci de minute, deci ora decolarii aeronavei a fost oraTigrului ( intre 3 si 5 a.m.)

Harta coloanelor destinuluizilei de 25 decembrie 2016 indica:

Maimuta in coloana anului

Sarpe in coloana zilei

Tigru in coloana orei

Cele trei animale( ramuri pamantesti) sunt numite “ cai calatori”, avand legatura cu calatoriile, deplasarile si traficul.In clipa cand cele trei se intalnesc, formeaza o penalizare de foc, o combinatie de temut aducatoare de catastrofe. Iata cum harta momentului decolarii continea in ea pericolul ascuns.

Avionul reprezinta un obiect mare din metal, precum si un obiect zburator. Harta zilei indica pe tulpinile ceresti metal yang – obiect mare din metal, si metal yin – obiect zburator ( metalul yin este asociat Cocosului, singurul animal inaripat guvernat de metal din astrologia chineza). Metalul yang sta peSobolan – elementul apa, marea, iar metalul yin sta pe Sarpe- element de foc, care distruge metalul.