Nou! Acum pentru tine recomandari de ultima ora de la Diana Roman, specialist in consultanta feng shui si Ba Zi astrologie chineza

Peste cateva zile vom intra in noul an energetic, Anul Cocosului 2017! Acum este momentul sa-ti revizuiesti amuletele norocoase feng shui,  remediile feng shui de acasa si de la birou, sa arunci ceea ce nu iti mai este de folos, sa purifici remediile feng shui din anii trecuti si sa iti procuri ceea ce este necesar in 2017 pentru ca tu sa fii protejata de obstacole, ghinion si piedici, sa atragi de partea ta cat mai mult noroc si sa beneficiezi din plin de energiile proaspete  feng shui ale noului An al Cocosului.

Cu siguranta vei fi tentat(a) sa porti un simbol al Cocosului. Deja ai aflat ca simpaticul Cocos este unul dintre animalele iubirii, ale florii de piersic. Si vrei si tu mai multa iubire in viata ta….Dar….iti este Cocosul util? sau nu?

Fiecare zodie are un anumit animal al florii de piersic .

Cocosul reprezinta floarea de piersic pentru cei nascuti in an de Sobolan, Dragon si Maimuta, deci acestia pot purta cu incredere un simbol al Cocosului, pentru a atrage iubirea.

In schimb, daca te-ai nascut in an de Cocos, Sarpe sau Bivol, animalul florii de piersic pentru tine este un Cal rosu feng shui, pe care il poti utiliza pentru a atrage dragostea in viata ta.

Articol scris de Diana Roman, expert feng shui si consultant Ba Zi Cele patru coloane ale destinului